Bijbaan woningcorporatie regio Breda

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Breda

Jouw uitdaging

Ben jij nog opzoek naar een uitdagende bijbaan? Als flexibele medewerker klantcontact bij één van onze opdrachtgevers ben jij het eerste aanspreekpunt. Haal jij voldoening uit klantcontact en heb je affiniteit met de deze branche? Het gaat om een parttime functie voor 16 flexibele uren per week. Ideaal te combineren met je studie!

Wat ga je doen?
Als medewerker KCC ben jij het visitekaartje van de woningcorporatie. Je helpt onder andere huurders die in paniek opbellen omdat er een lekkage is. Jij weet welke stappen je moet ondernemen en regelt dat er zo snel mogelijk een monteur bij de huurder op de stoep staat. Jij kalmeert de huurder en weet ervoor te zorgen dat de telefoon aan de andere kant van de lijn met een gerust hart wordt opgehangen. Het is jouw taak om ook boze huurders gerust te stellen en het gesprek een positieve richting op te helpen. Veel voorkomende gespreksonderwerpen zijn: reparaties, inbraak en woonruimteverdeling.

Jij gaat niet ongetraind van start!
Het bedrijf waar je aan de slag gaat is een woningcorporatie in regio Breda. Je wordt onderdeel van een hecht team waarin het belangrijk wordt gevonden om duidelijk en direct met elkaar te communiceren. Het werken in deze functie betekent dat je alle afdelingen en aspecten binnen de organisatie in sneltreinvaart leert kennen. Thuiswerken en werken op kantoor wisselt elkaar af, het inwerken zal op kantoor gebeuren. Je wordt begeleid door jouw Talent Manager binnen Aethon én jouw leidinggevende bij de woningcorporatie, waardoor je enorm snel in je functie groeit. Deze bijbaan vormt daarom de kickstart van jouw carrière in de publieke sector!

Jouw talent

In deze veelzijdige functie heb je geduld, kun jij je verplaatsen in de klant en probeer je iemand op de allerbeste manier te helpen. Klantvriendelijkheid staat dus bovenaan je lijstje! Omdat je flexibel inzetbaar bent werk je ongeveer 16 uur per week, verdeeld over hele of halve werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Daarnaast:

  • Volg je een studie op hbo of wo-niveau of heb je deze afgerond;
  • Ben je eerlijk en direct maar daarnaast ook bescheiden. Je weet je hoe je feedback moet ontvangen en geven;
  • Heb je een kritische blik waardoor je verbeterpunten ziet en je maakt deze ook bespreekbaar;
  • Ben je bereid mensen echt goed te helpen, door goed naar ze te luisteren en begripvol te reageren. Je gaat door totdat de vraag achter de vraag beantwoord is;
  • Zie je waar het werk ligt, je pakt dit met beide handen aan en je denkt in oplossingen.

Wij bieden jou

  • Een startsalaris van €16,31 per uur
  • 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
  • Een flexibele (bij)baan waarbij je zelf je beschikbaarheid kunt doorgeven;
  • Begeleiding van een Talent Manager
  • Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen
Begint jouw carrière bij Aethon?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je!

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. We hebben talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.