Parttime Coronatester bemonsteraar

Dienstverband Tijdelijk contract
Aantal uren per week 16 - 24 uur
Opleidingsniveau MBO
Locatie Amsterdam

Jouw uitdaging

Help jij mee om het Coronavirus te bestrijden? Jij kan aan de slag als parttime bemonsteraar (Coronatester) in Amsterdam en Amstelveen! Met een geldig corona testbewijs kunnen bepaalde culturele, sociale en sportieve activiteiten/evenementen weer bijgewoond worden. De overheid bepaalt welke activiteiten/evenementen per wanneer en onder welke voorwaarden weer open mogen. Het is de ambitie om in juni dagelijks 225.000 testen af te kunnen nemen. De uitrol van dit programma gebeurt in fases. De overheid bepaalt of en wanneer een nieuwe fase gestart kan worden. Dus heb jij tijd over naast je studie of ben je op zoek naar een uitdagende baan met flexibele uren? Solliciteer dan direct!

Een maatschappelijke en impactvolle bijbaan
Als bemonsteraar ben je verantwoordelijk voor het afnemen van coronatesten door middel van bijvoorbeeld de neus- en keelswab. Na het afnemen van de testen registreer je de contactgegevens en bespreek je de uitslag. Je gaat secuur in dit proces te werk en werkt volgens een zeer strikte werkinstructie. Hygiënisch en veilig te werk gaan is hierbij zeer essentieel! Tijdens je eerste werkdag word je door een bevoegde zorgprofessional ingewerkt zodat jij bekwaam en zelfstandig coronatesten kan afnemen.
Bij de functie van Bemonsteraar horen drie rollen; te weten: tester, baliemedewerker en testverwerker. Gedurende de dag wissel je met collega’s van rol, je moet dus alle rollen willen en kunnen oppakken.

Per direct aan de slag
Deze flexibele baan is per direct beschikbaar en zeker interessant als jij affiniteit hebt met de zorg.

Jouw talent

Voor deze functie zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten met affiniteit met de zorg (parttime en/of fulltime). Werktijden zijn tussen 08.00 tot 18.00 van maandag tot zondag. Hierdoor maak je in korte tijd veel uren en verdien je een bovengemiddeld salaris!

En verder ben je:

 • Communicatief vaardig en heb je kennis van digitale systemen
 • Empathisch en kun je mensen op hun gemak stellen
 • Minimaal 2 dagen per week beschikbaar
 • Ben je deze zomer (t/m augustus) niet langer dan 2 weken op vakantie
 • Bereid om in Amsterdam en Amstelveen te werken
 • En per direct beschikbaar op de donderdag, vrijdag en zaterdag

Wij bieden jou

 • Een contract op oproepbasis
 • De mogelijkheid om zelf je diensten in te plannen. Lekker flexibel!
 • Een salaris van €14,00 bruto per uur
 • Reiskostenvergoeding
 • Vergoeding van je vog
 • Een eigen talent manager waar je terecht kunt met al jouw vragen

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.