Bijbaan Ouderenzorg

Uurloon € 12,63
Locatie Castricum
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij mometeel de opleiding tot Verzorgende IG, verpleegkundige óf een andere zorg-gerelateerde studie? Kom dan werken als zorgmedewerker bij ViVa! Je kan aan de slag bij verzorgingstehuizen in Castricum, Limmen, Heemskerk of Uitgeest. Ook als je zorgopleiding hebt afgerond nodigen we jou uit om te solliciteren.

Verleg de grenzen van vrijheid voor ouderen
Samen met jouw collega's van ViVa! Zorggroep ga je aan de slag om ouderen te ondersteunen bij het leven dat zij willen leiden. Hierdoor maak je het leven voor deze ouderen net even prettiger. Sterker nog, je verlegt de grenzen van vrijheid. Door jouw inzet kunnen ouderen namelijk net even wat meer dan alleen. Om dit te bewerkstelligen heb je professionele vaardigheden nodig. Deze vaardigheden krijg je aangeleerd in de training Basiszorg & Medicatie die je voor de start van jouw carrière bij ViVa! krijgt. Na het afronden van deze training ben jij bekwaam genoeg om aan de slag te gaan met ADL-handelingen en het toedienen van medicatie. Leuke bijkomstigheid is dat je ook ondersteunt bij bewegings- en dagbestedingsactiviteiten.

Werken bij ViVa! Zorggroep
De locaties van ViVa! Zorggroep liggen in Castricum, Heemskerk, Limmen en Uitgeest. Op deze locaties krijg je te maken met ouderen met somatische en psychogeriatrische aandoeningen. Elke oudere is zorgbehoevend, maar geen zorgbehoefte is hetzelfde. Dit houdt jouw werk interessant en leerzaam.

De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur. De locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Haarlem, Alkmaar en Amsterdam. Afhankelijk van de locatie duurt dit 30-60 minuten. Heb je een auto? Dan is dat zeker een pré!

Jouw talent

Oprechte interesse en aandacht zijn onmisbaar. Gevoel voor empathie en inlevingsvermogen zijn dus zeer belangrijk. Binnen de vestigingen hangt een gevoel van saamhorigheid. Een open houding en goed communiceren met jouw team zijn competenties die jou ook zeker verder gaan helpen binnen deze baan. Daarnaast heb jij bij voorkeur:

  • Een mbo-niveau 3 of 4 zorgstudie gevolgd of deze volg je momenteel
  • De wens om jezelf te ontwikkelen binnen de (ouderen)zorg
  • Je bent in staat om 07.00 uur diensten te kunnen draaien

Wij bieden jou

Jij krijgt van Aethon een contract voor een vast aantal uren per maand. Deze uren kan je zelf digitaal inplannen. Hierdoor kan je jouw werktijden flexibel indelen! Wel zo makkelijk als je ook nog rekening moet houden met je studie, sportactiviteiten en/of andere werkzaamheden. Ook bieden we jou:

  • Een salaris van €12,63 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een full-time contract
  • Een tijdelijk dienstverband
  • Een talentmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Heb jij interesse in deze parttime baan?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Violinie Subramaniam. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.