Medewerker woningcorporatie – parttime

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Roermond

Jouw uitdaging

Opzoek naar een uitdagende (bij)baan bij een woningcorporatie? Werken bij Wonen Zuid, een veelzijdige en bruisende woningcorporatie waar jij de kans krijgt om jezelf te gaan ontwikkelen als Medewerker Klantcontact. Je hebt telefonisch contact met huurders en helpt ze zo goed mogelijk op weg. Je staat de huurders te woord die vragen hebben over uiteenlopende onderwerpen. Denk aan een kraan die lekt, een raam dat niet goed sluit of huur die niet betaald kan worden. Jij bent het eerste aanspreekpunt, en moet dus goed luisteren en doorvragen zodat je achterhaalt wat je voor de huurder kunt betekenen. Ook behandel je verschillende reparatieverzoeken.
Aan jou de taak om samen met de klant opzoek te gaan naar een passende oplossing


Een bijbaan met ontwikkeling
Wonen Zuid zit gevestigd op twee verschillende locaties, namelijk in Roermond en Heerlen. Hierin vragen we enige flexibiliteit om op beide locaties aan het werk te kunnen gaan. Daarnaast vindt Wonen Zuid jouw input waardevol en vinden ze ontwikkeling binnen de organisatie belangrijk.


Jij gaat niet ongetraind van start!
Voordat je begint bij een van woningcorporaties bij jou in de buurt krijg je van Aethon een training die je voorbereid op het werk als Medewerker Klantcontact. Een mooie kick-start van jouw carrière binnen het publieke domein! In de training krijg je gesprekstechnieken, huurrecht, klantgericht telefoneren, conflicthantering en alles over privacy (de AVG). Naast deze training begeleidt Aethon jou ook gedurende jouw werkzaamheden. Zo krijg je de beschikking over een vast contactpersoon, jouw Talent Manager. Samen gaan jullie op zoek naar de invulling van jouw carrièrepad!

Jouw talent

Jij bent communicatief sterk. Eerdere klantenservice/klantcontactervaring zijn dan ook zeker in jouw voordeel. Heb je deze ervaringen niet maar wil jij je hier graag in ontwikkelen? Wees welkom! Ook weet jij begripvol en oplossingsgericht om te gaan met klachten en andere interactie met huurders. Tot slot:

 • Ben je enthousiast en representatief
 • Volg je een hbo- of wo-studie of bent afgestudeerd op dit niveau
 • Ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar
 • Sta jij stevig in je schoenen en kan je een goed gesprek voeren

Wij bieden jou

 • Een minimaal startsalaris van €13,35 per uur
 • 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt!
 • Begeleiding van een Talent Manager
 • Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen
  Afhankelijk van de opdrachtgever liggen jouw werktijden tussen 08:30 uur en 17:00 uur, van maandag tot en met vrijdag.
Begint jouw carrière bij Aethon?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je!

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. We hebben talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.