Bijbaan als ADL-Assistent bij Fokus Wonen

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau Universitair
Locatie Emmeloord

Jouw uitdaging

Volg jij een mbo/hbo zorgstudie of heb je deze afgerond en wil je graag lichamelijk gehandicapte cliënten zo zelfstandig mogelijk laten leven? Start dan als ADL-assistent bij Fokus Wonen in Emmeloord en doe direct praktijkervaring op!

Werken als ADL-assistent
Als ADL-assistent verleen je hulp op afroep. Dit wil zeggen: op momenten dat de cliënt zelf aangeeft behoefte aan hulp te hebben, bijvoorbeeld via een alarm-intercomsysteem dat in alle woningen aanwezig is. Het doel van dit unieke concept is, het voor mensen met een lichamelijke beperking mogelijk maken om in alle vrijheid en op hun eigen manier te leven.

Als je wordt afgeroepen help je cliënten bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, bij het aantrekken van steunkousen, wassen en het bereiden van maaltijden. Ook werk je met actieve en passieve tilliften. Heel diverse taken die het mogelijk maken dat jouw cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen leven.

De werklocatie in Emmeloord is goed bereikbaar vanuit steden als Heerenveen, Lelystad en Zwolle.

Jouw talent

De juiste zorg leveren, dat is wat je graag doet. Daarnaast ben je sociaal, kun je jezelf inleven in een ander en ben je proactief ingesteld. Verder vinden we het belangrijk dat je:

  • Een sociaal-maatschappelijke of medische studie volgt op minimaal mbo-3 niveau(of hebt afgerond)
  • Ben je goed beschikbaar in de zomerperiode

Wij bieden jou

  • Een dienstverband bij Aethon met een vast aantal uur per maand
  • Een salaris van €12,05 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om te werken wanneer het jou uitkomt
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Bert. Je kunt hem bereiken op 06-11078972 of per mail via bert.vanderveen@aethon.nl.

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het Coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.