Bijbaan in de ouderenzorg in Deventer

Uurloon € 12,63
Locatie Deventer
Opleidingsniveau HBO / MBO

Jouw uitdaging

Ben jij op dit moment opzoek naar een leuk en uitdagend (bij)baantje in de ouderenzorg? Dan kunnen wij jou misschien wel verder helpen! Lijkt het jou namelijk leuk om in een verzorgingstehuis aan de slag te gaan en waardevolle ervaring op te doen naast je zorggerelateerde studie? Lees dan vooral verder.

Waar ga je aan de slag?
Bij Solis. Solis is een zorgorganisatie die al 750 jaar betrokken is bij het welzijn van de burgers van Deventer. De zorgcentra van Solis zijn uitermate geschikt als wijkvoorziening. Ook is het de thuisbasis van waaruit zorg bij mensen thuis kan plaatsvinden. Dit betekent dan ook dat er voor jou mogelijkheden zijn om in het verzorgingshuis of in de thuiszorg te werken. Die keuze ligt bij jou

Wat ga je doen?
Als medewerker in de ouderenzorg bij Solis ga je aan de slag met ADL Basiszorg en Verpleegtechnische Vaardigheden. Om deze kneepjes van het vak eigen te maken krijg je de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Deze training sluit je af met een waardevol certificaat. Met de opgedane kennis en na een gedegen inwerktraject ondersteun jij ouderen in de zorg die zij nodig hebben. Jouw missie? Ouderen zolang mogelijk zelfstandig laten leven. Dit doe je onder andere door hen te ondersteunen met aan- en uitkleden, wassen en het aantrekken van steunkousen. Ook het toedienen van medicatie, wondverzorging, zwachtelen en katheterzorg zullen onderdeel zijn van je werkzaamheden.

Leren in de praktijk
Bij Solis kan je altijd terugvallen op de professionals in de wijkteams, zo sta jij er nooit alleen voor in het verlenen van zorg. Daarnaast zal je vanuit Aethon een vast contactpersoon toegewezen krijgen, een Talentmanager. Samen bespreken jullie jouw voortgang en ontwikkeling. Wil je doorgroeien of jezelf nog meer ontwikkelen? Dat kan! Samen geven jullie invulling aan de start van jouw carrière!

Werktijden liggen tussen 06:30 uur en 00:00 uur. De meest voorkomende diensten zijn ochtend- en avonddiensten.

Jouw talent

Jij hebt al werkervaring in het verlenen van basiszorg. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een eerdere bijbaan of een afgeronde zorgstage. Daarnaast:

  • Heb je er geen bezwaar tegen om onregelmatige diensten te draaien
  • Heb jij een passie voor de (ouderen)zorg
  • Volg je een zorg-gerelateerde studie op hbo- of wo-niveau

Wij bieden jou

  • Je verdient een goed salaris van minimaal €12,63
  • Je krijgt een opleiding en het waardevolle certificaat Verpleegtechnische Handelingen. Hiermee ben je bevoegd om specifieke verpleegtechnische handelingen uit te voeren
  • Je werkt zelfstandig. Dit geeft je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en praktijkervaring
  • Je verrijkt je cv met relevante werkervaring; je vindt sneller een goede baan na je studie
  • Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je werkt, ook tijdens tentamen- of stageperiodes
  • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond.
Kom jij werken bij Solis via Aethon?
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.