Zomerbaan in de zorg – Haarlem

Dienstverband Tijdelijk contract
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Haarlem

Jouw uitdaging

Deze zomer veel uren maken, dankbaar werk verrichten en relevante werkervaring opdoen? Bij Aethon kan het! In deze flexibel in te plannen functie ga je aan de slag in de ouderenzorg in bijvoorbeeld Haarlem!

Jezelf ontwikkelen in de (ouderen)zorg
Bij Aethon krijg je de kans om al tijdens je zorgstudie relevante kennis en ervaring op te doen. Zo start je te allen tijde met de training Basiszorg & Medicatie, rond je de training af met een examen en krijg je een certificaat waarmee je aantoont dat je bekwaam bent om bij bijvoorbeeld Zorgvilla Oud Clingendael aan de slag te gaan. Tijdens jouw werkzaamheden ga jij je bezighouden met algemene dagelijkse levensverrichtingen, leer je communiceren met jouw zorgvrager en help je hen met in- en uit bed verplaatsen. Ook ga je aan de slag met het toedienen van medicatie.

Werkzaamheden
Jij gaat hulpbehoevende ouderen ondersteunen bij al hun dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Denk hierbij aan het assisteren bij het wassen, eten, de mondverzorging, het aan- en uitkleden en nog zoveel meer.

Gedurende jouw loopbaan bij Aethon krijg je een vast contactpersoon, jouw Talent Manager. Samen bespreken jullie jouw ontwikkelingen, je ambities, je wensen en uiteraard hoe het gaat met jou als startend professional. Op deze manier doe jij tijdens of net na je studie snel relevante praktijkervaring op! En als je klaar bent voor meer vastigheid? Dan zijn er binnen Aethon meerdere doorgroeimogelijkheden!

Jouw talent

Je helpt graag mensen, je kunt goed zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen en durft je grenzen aan te geven. En verder:
♥ Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding
♥ Heb je affiniteit met de ouderenzorg
♥ Ben je in de maanden juli en augustus minimaal 2 dagen in de week beschikbaar (zelf in te delen, weekend mag ook)

Wij bieden jou

Een bijbaan waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je toekomstige loopbaan in de zorg. Daarnaast krijg je:
♥ Een tijdelijk dienstverband bij Aethon met een vast aantal uren per maand
♥ Een salaris van €11,34 per uur
♥ 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
♥ Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
♥ De flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer je werkt
♥ Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen

We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.