PARTTIME VERZORGENDE IG – AMSTERDAM

Dienstverband Tijdelijk contract
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau MBO
Locatie Amsterdam

Jouw uitdaging

Ben jij afgestudeerd als Verzorgende IG en op zoek naar een afwisselende werkomgeving om bij verschillende instellingen ervaring op te doen? Kom dan werken bij Aethon als parttime verzorgende.

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Werken bij Aethon en onze zorginstellingen betekent dat jij jezelf kan ontwikkelen op het vakgebied waarin je bent afgestudeerd. Je bent zelf in staat om de volgende handelingen te verrichten: (o.a. in- en uit bed halen van cliënten, wassen, omkleden, het gebruik van tilliften, toedienen van medicatie, zwachtelen, subcutaan injecteren en stomazorg). Er zijn mogelijkheden om in de thuiszorg te werken, maar ook in een instelling.

Door de ruime hoeveelheid teams/locaties is er altijd wel een plek beschikbaar die aansluit op je (flexibele) agenda en past binnen jouw reismogelijkheden. De diensten zijn voornamelijk 's morgens (vanaf 07:00 uur).

Jouw talent

Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen verschillende cliënten. Je vindt het belangrijk om iets te betekenen voor oudere, kwetsbare mensen en hen te helpen nog het maximale uit het leven te halen. Jouw affiniteit met de doelgroep is dus echt aantoonbaar. Ook kun je goed zelfstandig werken en je staat stevig in je schoenen. En verder:

  • Ben je in bezit van een diploma Verzorgende IG
  • Je bent bereid om verpleegtechnische handelingen uit te voeren
  • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
  • Een uurloon van minimaal €12,16 per uur (afhankelijk van jouw ervaring)
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Een parttime functie waarbij je zelf bepaalt wanneer en hoe vaak je werkt
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke
    skills verder kunt ontwikkelen
Heb jij interesse in deze flexibele functie?
Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op het moment dat het jou uitkomt!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Liselotte Straatsma. Je kunt haar bereiken via liselotte.straatsma@aethon.nl of telefonisch via 06-11103741 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.