Bijbaan in de zorg – Utrecht

Uurloon € 11,68
Locatie Nieuwegein
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Dankbaar werk verrichten, ouderen helpen en relevante werkervaring opdoen in de zorg? Bij Aethon kan het! Je kan flexibel jouw beschikbaarheid invullen en aan de slag bij Vitras in de thuiszorg. Vitras heeft verschillende routes in de regio Nieuwegein, IJsselstein, Houten en Bunnik.

Werken in de thuiszorg is afwisselend
Je helpt ouderen om nog zo veel mogelijk uit het leven te halen. Daar krijg je vaak veel waardering voor terug. Je verzorgt ouderen die zelfstandig thuis wonen. Om te zorgen dat je weet wat je kunt verwachten in je werk bij Vitras, start je bij Aethon met een vierdaagse training. Afgesloten met een praktijkexamen en certificaat. Daarnaast word je in jouw eerste drie diensten ingewerkt door een zorgverlener van Vitras. Je belangrijkste taak bij Vitras is het uitvoeren van ADL-activiteiten: de dagelijkse basiszorg, zoals de ouderen wassen, helpen bij het aan- en uitkleden, incontinentie materiaal verwisselen en helpen bij het eten. Daarnaast mag je ook zelf medicatie toedienen en help je bij andere zorggerelateerde werkzaamheden. Een afwisselende en leerzame bijbaan!

Thuiszorgorganisatie Vitras
Je komt in dienst bij Aethon, maar gaat werken bij thuiszorgorganisatie Vitras in de omgeving van Nieuwegein, IJsselstein, Houten en Bunnik. Hier kun je terechtkomen in een van de vijf (wijk)teams die Vitras in Nieuwegein heeft. Ieder team heeft zijn eigen cliëntenkring. Je komt vast te werken binnen een van de vijf teams, maar kunt ook binnen de andere teams worden ingezet. In de wijk ga je voornamelijk 's morgens en 's avonds aan de slag. Dit zijn de momenten dat cliënten de meeste hulp nodig hebben. Doordat je vroeg begint en/of laat eindigt, heb je nog een hele dag over voor colleges, thuisstudie, sporten en vrije tijd. Een ideale baan dus om ervaring op te doen binnen het werkveld waarin je studeert én om je inkomsten te genereren.

De afstand tussen woningen van cliënten is altijd goed overbrugbaar. Eigen vervoer is een pré. Mocht je hier niet over beschikken, dan kun je altijd een fiets ophalen bij een van de locaties.

Jouw talent

Je helpt graag mensen, je kunt goed zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen en durft je grenzen aan te geven. En verder:
♥ Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding
♥ Heb je affiniteit met de ouderenzorg

Wij bieden jou

 • Een bijbaan waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je toekomstige loopbaan in de (thuis)zorg. Daarnaast krijg je:
  ♥ Een dienstverband bij Aethon met een vast aantal uren per maand
  ♥ Een salaris van €11,68 per uur
  ♥ 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  ♥ Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  ♥ De flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer je werkt
  ♥ Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen

  Kom jij werken bij Aethon en bij thuiszorgorganisatie Vitras in Nieuwegein?
  Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op het moment dat het jou uitkomt!

  Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Thomas via thomas.boots@aethon.nl of telefonisch via 06 1188 6075 (bellen of whatsappen).

  Belangrijke update We nemen de maatregelen tegen het Coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.