Zomer bijbaan in de zorg – Den Haag

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 16 - 24 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Den Haag

Jouw uitdaging

Deze zomer veel uren maken, dankbaar werk verrichten en ouderen helpen? Bij Aethon kan het! In deze flexibel in te plannen functie ga je aan de slag in de zorg in de regio Den Haag

Een korte training voordat je start
Bij Aethon gooien we je natuurlijk niet zomaar in het diepe. We vinden het belangrijk dat je goed voorbereid aan de slag gaat bij onze zorginstellingen. Daarom volg je voordat je hier begint via ons de training Basiszorg & Medicatie. Op deze manier weet je precies wat je te wachten staat in je werk als zorgondersteuner. Daarna start je in de boeiende zorgpraktijk. Tijdens jouw diensten ondersteun je cliënten met alle dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan het aan- en uitkleden, het wassen, aan hen helpen als zij naar de wc moeten en aan hulp bij het in en uit bed gaan. Maar je reikt de cliënten ook de medicatie aan die zij nodig hebben. Heel afwisselend werk waarvoor je vaak veel waardering krijgt van de cliënten.

Je ochtenddiensten beginnen om 06:45 uur. Avonddiensten duren tot 23:00 uur. De woon-zorgcentra zijn goed bereikbaar met de fiets, scooter, auto of met het openbaar vervoer. Als je in Den Haag woont, maar bijvoorbeeld ook met de trein vanuit Leiden of Zoetermeer. Wel zo prettig!

Jouw talent

Je helpt graag mensen, je kunt goed zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen en durft je grenzen aan te geven. En verder:
♥ Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding
♥ Heb je affiniteit met de ouderenzorg
♥ Ben je in de maanden juli en augustus minimaal 4 dagen in de week beschikbaar (zelf in te delen, weekend mag ook)

Wij bieden jou

Een bijbaan waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je toekomstige loopbaan in de (thuis)zorg. Daarnaast krijg je:
♥ Een dienstverband bij Aethon met een vast aantal uren per maand
♥ Een salaris van €11,34 per uur
♥ 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
♥ Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
♥ De flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer je werkt
♥ Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen

Toch nog vragen? Neem dan direct contact op met onze recruiter Glenn via glenn.brabander@aethon.nl of telefonisch via 0615372467 (bellen of whatsappen).

We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.