Bijbaan in de zorg – Leiden

Uurloon € 11,68
Locatie Leiden
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Deze zomer veel uren maken, dankbaar werk verrichten en ouderen helpen? Bij Aethon kan het! In deze flexibel in te plannen functie ga je aan de slag in de thuiszorg bij Libertas in Leiden!

Trainingen en een vast contactpersoon
Bij Aethon vinden we het belangrijk, dat je de cliënten van onze opdrachtgever Libertas direct zo goed mogelijk thuis kunt helpen. Daarom krijg je als parttime medewerker thuiszorg voordat je aan de slag gaat eerst de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Hierin leer je handelingen uit te voeren, zoals subcutaan injecteren, insuline toedienen, zwachtelen en polsslag en tensie meten. Heel leerzaam! Als je start bij Libertas, word je onder goede begeleiding 3-5 diensten ingewerkt. Zo maak je op een goede manier kennis met je collega’s, de cliënten en je werkzaamheden. Naast onze training en de begeleiding in je werk, houden we ook jouw ontwikkeling in de gaten. Je krijgt een vast contactpersoon bij Aethon, waarmee jij je voortgang bespreekt en je carrièrepad uitstippelt binnen de zorg. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij ook na je studie een passende baan vindt die aansluit bij je wensen en ambities.

Werken in de thuiszorg bij Libertas
Als part time medewerker thuiszorg is het belangrijk dat jij al enige ervaring hebt door bijvoorbeeld een zorgstage, of praktische kennis hebt die je hebt opgedaan tijdens je studie. Deze kennis neem je mee de wijk in, waar je gaat werken in een van de vele wijkteams van Libertas in Leiden. Deze teams bestaan uit verpleegkundigen, verzorgenden en artsen. Het werken in de wijk betekent dat je in principe werkt vanuit een team, maar dat je zelfstandig op pad gaat en bij cliënten thuis de zorg verleent. Je helpt cliënten op basis van een vooraf opgesteld zorgplan. Zo krijgt iedere cliënt precies de zorg die nodig is. Je hebt de vrijheid om zelf de zorg zo goed mogelijk in te regelen. Al snel zul je merken, dat je met veel van de cliënten een hechte band opbouwt. Dit geeft je veel voldoening in je werk en je kunt zo echt veel betekenen voor ouderen in de wijk. Mooi toch?

Je wordt zoveel mogelijk aan één wijk gekoppeld en jouw diensttijden liggen tussen 07:00 uur 's morgens en 23:00 uur 's avonds in diensten van 5 tot 8 uur.

Jouw talent

Je helpt graag mensen, je kunt goed zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen en durft je grenzen aan te geven. En verder:
♥ Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding
♥ Heb je affiniteit met de ouderenzorg
♥ Ben je in de maanden juli en augustus minimaal 4 dagen in de week beschikbaar (zelf in te delen, weekend mag ook)

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat, start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw CV. Daarnaast bieden we je:

  • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto uurloon van €11,56
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
  • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Is dit de ideale baan voor jou?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Nigel via nigel.miguel@aethon.nl of telefonisch via 06 1188 6075 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.