Bijbaan in de gehandicaptenzorg – Ipse de Bruggen

Uurloon € 11,02
Locatie Nootdorp
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Wil jij al tijdens je zorgstudie concreet iets betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking? Vind jij het belangrijk om bij te kunnen verdienen op tijden dat het jou uitkomt? Dan is deze functie flexmedewerker gehandicaptenzorg bij Ipse de Bruggen in Nootdorp helemaal jouw baan!

Een korte training voordat je start
Werken met mensen met een verstandelijke beperking is niet altijd eenvoudig. Maar natuurlijk gooien we je bij Aethon niet zomaar in het diepe. We vinden het belangrijk dat je precies weet wat je in je werk als flexmedewerker gehandicaptenzorg bij onze klant Ipse de Bruggen kunt verwachten. Daarom volg je voordat je hier begint via ons de training Basiszorg & Medicatie. Hier leer je vaardigheden die onmisbaar zijn om de beste zorg aan de bewoners van Ipse de Bruggen te kunnen verlenen. Daarna start je in de boeiende zorgpraktijk. Tijdens jouw diensten ondersteun je cliënten met alle dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan het aan- en uitkleden, het wassen, aan hen helpen wanneer zij naar de wc moeten en aan hulp bij het in en uit bed gaan. Maar je reikt de cliënten ook de medicatie aan die zij nodig hebben. Heel afwisselend werk met zeer veel verschillende ziektebeelden! Een bijbaan waarin je tijdens je diensten veel betekent voor verstandelijk beperkte cliënten van verschillende leeftijden.

Ipse de Bruggen: Iedereen is bijzonder.
Je gaat werken op het landgoed van Ipse de Bruggen in de rustige buurtschap Craeyenburch in Nootdorp. Hier wonen ongeveer 350 mensen met een verstandelijke beperking in kleine woongroepen. Cliënten met ieder hun eigen zorgbehoefte. Daarbij worden de bewoners zoveel mogelijk gestimuleerd om zichzelf te ontwikkelen, capaciteiten te benutten en hun dromen en wensen te realiseren. Cliënten van verschillende leeftijden, die jij de zorg geeft die het beste bij hen past. Samen met jouw collega’s bepaal jij de mate van zorgverlening per cliënt. Om je een gevoel te geven: het ene moment verzorg je een jonge bewoonster die enthousiast vertelt over het weekend thuis bij haar ouders. Een ander moment help je een wat oudere cliënt, die je druk bijpraat over zijn werk die dag in de sociale werkvoorziening. Daar word je als flexmedewerker gehandicaptenzorg zelf toch ook vrolijk van!?

Je ochtenddiensten beginnen om 06:45 uur. Avonddiensten duren tot 23:00 uur.

Goed om te weten: Ipse de Bruggen in Nootdorp is goed bereikbaar met de fiets, scooter, auto of met het openbaar vervoer. Ook bijvoorbeeld vanuit Den Haag, Delft, Rotterdam of Zoetermeer. Wel zo prettig!

Jouw talent

Je hebt oprecht hart voor de zorg en je voelt je betrokken bij medemensen met een verstandelijke beperking. Je ziet wat een cliënt zelf kan, maar biedt de bewoners waar nodig de helpende hand. Daarbij speel je op een flexibele en proactieve manier in op ieders individuele behoefte. Je staat stevig in je schoenen, je bent punctueel en geduldig, maar je geeft ook duidelijk grenzen aan. Daarnaast:

  • Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding.

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand. Dit betekent dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij goed functioneren door te ontwikkelen. In dat geval ga jij je verder verdiepen in Verpleegtechnische Vaardigheden. Ook krijg je van ons:

  • Een bruto uurloon van €11,02 per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De vrijheid om zelf je diensten in te plannen
  • Een waardevol certificaat Basiszorg & Medicatie
Reageer nu!
Heeft onze functie flexmedewerker gehandicaptenzorg je interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Thomas via thomas.boots@aethon.nl of telefonisch via 06 1188 6075 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.