Zomer bijbaan in de zorg – Gouda

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Gouda

Jouw uitdaging

Deze zomer veel uren maken, dankbaar werk verrichten en ouderen helpen? Bij Aethon kan het! In deze flexibel in te plannen functie ga je aan de slag in de thuiszorg bij Zorgpartners Midden-Holland in Gouda!

Jouw werkzaamheden
Je verzorgt de cliënten die nog zelfstandig thuis wonen. Deze ouderen zijn nog goed van geest, waardoor je echt een band met hen kunt opbouwen. Je werkt gezamenlijk in een klein en zelfstandig team dat de zorg en alles wat daarbij komt kijken, zelf organiseert. Jouw belangrijkste taak is het uitvoeren van ADL-activiteiten: de dagelijkse basiszorg zoals wassen, aankleden en eten. Ook ondersteun je jouw collega's bij het toedienen van medicatie en andere zorggerelateerde activiteiten. Om ervoor te zorgen dat jij voldoende praktijkervaring hebt, alvorens je aan de slag gaat bij Zorgpartners, krijg je van Aethon een eendaagse training. Deze wordt afgesloten met een praktijkexamen en certificaat. Daarnaast word je in jouw eerste 3 á 4 diensten ingewerkt. Hierdoor weet je precies wat je kunt verwachten en zet jij je eerste stappen in de ouderenzorg terwijl je nog niet afgestudeerd bent!

Zorgpartners Midden-Holland
Je komt in dienst bij Aethon, maar gaat werken bij Zorgpartners Midden-Holland. Hier kom je terecht in een (of meerdere) wijkteams in de regio Gouda. Onderverdeeld in de Regio Noord: Zuidplas, Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk en Bodegraven, de regio Midden: Gouda en de regio Zuid: Moordrecht. Je komt vast te werken binnen een van deze clusters, maar binnen verschillende teams. In de wijk ga je voornamelijk 's morgens en 's avonds aan de slag. Dit zijn de momenten dat cliënten de meeste hulp nodig hebben bij de eerder genoemde werkzaamheden. Doordat je vroeg begint en/of laat begint heb je nog een hele dag over voor colleges, thuisstudie, sporten en vrije tijd. Een ideale baan dus om ervaring op te doen binnen het werkveld waarin je studeert én je inkomsten te genereren.

De afstand tussen woningen van cliënten zijn allemaal goed overbrugbaar zonder grote afstanden. Eigen vervoer is een pré. Mocht je hier niet over beschikken kan je altijd een fiets ophalen bij een van de locaties.

Jouw talent

Je helpt graag mensen, je kunt goed zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen en durft je grenzen aan te geven. En verder:
♥ Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding
♥ Heb je affiniteit met de ouderenzorg
♥ Ben je in de maanden juli en augustus minimaal 4 dagen in de week beschikbaar (zelf in te delen, weekend mag ook)

Wij bieden jou

Een bijbaan waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je toekomstige loopbaan in de (thuis)zorg. Daarnaast krijg je:
♥ Een dienstverband bij Aethon met een vast aantal uren per maand
♥ Een salaris van €11,34 per uur
♥ 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
♥ Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
♥ De flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer je werkt
♥ Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen

Toch nog vragen? Neem dan direct contact op met onze recruiter Glenn via glenn.brabander@aethon.nl of telefonisch via 0615372467 (bellen of whatsappen).

We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.