Parttime Zorgverlener Den Haag

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau Universitair
Locatie Rijswijk

Jouw uitdaging

Wil jij al tijdens je zorgstudie concreet iets betekenen voor kwetsbare ouderen? Waarbij je zelf bepaalt wanneer en hoe vaak je wilt werken? Dan is deze bijbaan als zorgverlener bij Cardia in Rijkswijk perfect voor jou!

Een korte training voordat je start
Bij Aethon gooien we je natuurlijk niet zomaar in het diepe. We vinden het belangrijk dat je goed voorbereid aan de slag gaat bij Cardia. Daarom volg je voordat je hier begint via ons de training Basiszorg & Medicatie. Op deze manier weet je precies wat je te wachten staat in je werk als zorgondersteuner. Daarna start je in de boeiende zorgpraktijk. Tijdens jouw diensten ondersteun je cliënten met alle dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan het aan- en uitkleden, het wassen, douchen, toiletgang en bij het in en uit bed gaan. Maar je reikt de cliënten ook de medicatie (oog of neus druppelen, pufjes geven en zalven) aan. Heel afwisselend werk waarvoor je vaak veel waardering krijgt van de cliënten.

Cardia Onderwatershof
Grenzend aan het oude, gezellige centrum van Rijswijk bevindt zich het moderne woonzorgcentrum Onderwatershof. Aan de Van Vredenburchweg biedt Cardia diverse woonmogelijkheden. Van royale zelfstandige huurwoningen voor ouderen tot een ruime en veilige woning in het woonzorgcentrum met alle zorg die nodig is wanneer ouderen lichamelijke aandoeningen of dementie hebben.

Je ochtenddiensten beginnen om 07:00 uur. Dag diensten beginnen vaak rond 14:30. Avonddiensten duren vaak tot 23:00 uur. De woon-zorgcentra zijn goed bereikbaar met de fiets, scooter, auto of met het openbaar vervoer. Als je in Den Haag woont, maar bijvoorbeeld ook met de trein vanuit Leiden of Zoetermeer. Wel zo prettig!

Jouw talent

Je voelt je betrokken bij de verschillende groepen bewoners en wilt hen graag de beste hulp geven. Je kunt je goed inleven in cliënten en je speelt op een flexibele en proactieve manier in op ieders individuele behoefte. Daarbij sta je stevig in je schoenen, ben je geduldig, maar je geeft ook duidelijk grenzen aan. Daarnaast:

  • Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand. Dit betekent dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij goed functioneren door te ontwikkelen. In dat geval ga jij je verder verdiepen in Verpleegtechnische Vaardigheden. Ook krijg je van ons:

  • Een bruto uurloon van €11,34 per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De vrijheid om zelf je diensten in te plannen
  • Een waardevol certificaat Basiszorg & Medicatie
Reageer nu!
Heeft onze bijbaan zorgondersteuner je interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Toch nog vragen? Neem dan direct contact op met onze recruiter Glenn via glenn.brabander@aethon.nl of telefonisch via 0615372467 (bellen of whatsappen).

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het Coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.