Bijbaan woningcorporatie Weller in Heerlen

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Eindhoven

Jouw uitdaging

Word jij enthousiast van flexibel werken bij één van de mooiste woningcorporaties in Limburg? Ga aan de slag als parttime medewerker klantcontact bij Weller in Heerlen!

Wat ga je doen?
Eén van de huurders merkt dat zijn kraan lekt. Hij neemt contact op met Weller en komt terecht bij jou. Aan jou de taak om deze huurder zo goed mogelijk te helpen. Je onderzoekt het probleem zo goed en duidelijk mogelijk, wellicht speelt er meer. Wanneer je dit duidelijk in kaart hebt, zorg je ervoor dat het reparatieverzoek bij de juiste persoon terechtkomt. Dit is een voorbeeld van de situaties waarmee je te maken krijgt in ‘de Wellerij’, zoals het klantcontactcentrum bij deze organisatie bekend staat.

Je wordt onderdeel van een hecht team waarin het belangrijk wordt gevonden om duidelijk en direct met elkaar te communiceren. Het werken in deze functie betekent dat je alle afdelingen en aspecten binnen de organisatie in sneltreinvaart leert kennen. Thuiswerken en werken op kantoor wisselt elkaar af, het inwerken zal op kantoor gebeuren. Je wordt begeleid door jouw Talent Manager binnen Aethon én jouw leidinggevende bij Weller, waardoor je enorm snel in je functie groeit. Deze bijbaan vormt daarom de kickstart van jouw carrière in de publieke sector.

Jouw talent

Bij Weller ga je gemiddeld 16 uur per week aan de slag in de vorm van hele of halve dagen. Het is flexibel, dus de ene week werk je meer uren dan de andere. Je bent bezig met een studie op hbo of wo-niveau of je hebt deze afgerond. Verder;

  • Ben je eerlijk en direct, maar bescheiden; je kunt feedback geven, maar je weet ook hoe je dit ontvangt.
  • Zie je door jouw kritische blik waar verbeterpunten liggen en maak je dit bespreekbaar. Samen met je team pak je dit op.
  • Ben jij bereid mensen te helpen, en niet zomaar. Jij gaat door totdat de vraag achter de vraag jou bekend is.

Wij bieden jou

  • Een flexibele (bij)baan waarbij je zelf je beschikbaarheid kunt doorgeven
  • Een salaris tussen €14 en €15 bruto per uur
  • Ontwikkeling en groei in sneltreinvaart door begeleiding en coaching
  • Leuke collega's die écht als team samenwerken
  • Werkervaring en een netwerk waarmee je jouw carrière een kickstart geeft
Interesse?
Heb je interesse in deze goedbetaalde flexibele bijbaan waarmee je waardevolle praktijkervaring opdoet? We maken graag kennis met je! Solliciteer via deze pagina of neem contact op met recruiter Laura via 06-11261239 of laura.vansabben@aethon.nl.

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. We hebben talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.