Bijbaan als laboratorium medewerker

Dienstverband Bijbaan / studentenbaan,Tijdelijk contract
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau Universitair
Locatie Amsterdam

Jouw uitdaging

De PCR-test toont specifiek stukjes genetisch materiaal van het nieuwe coronavirus SARS severe acute respiratory syndrome -CoV coronavirus -2 aan. Het is de meest gebruikte en meest betrouwbare test. Met een wattenstaafje wordt een uitstrijk genomen uit de neus en keel. Dit gaat naar een laboratorium voor de PCR-test. Bij de PCR- test worden kopietjes van een deel van het virus gemaakt. Een stukje genetisch materiaal van het virus wordt sterk vermenigvuldigd, om het aan te kunnen tonen. Jij bent verantwoordelijk voor het volgen van de juiste protocollen en werkwijzen. De Quick PCR is in staat om binnen 1 uur een analyse te doen. Hiermee is de snelheid en betrouwbaarheid van deze machine uniek in Nederland. Je zult deze werkzaamheden uitvoeren in en rondom Amsterdam. Het inwerken kan eventueel in Aalsmeer zijn.

In het laboratorium zal je altijd minimaal met 2 personen werken. Voor je zelfstandig aan de slag gaat, word je ingewerkt gedurende 2 dagen. De werktijden zijn dagelijks van 08:00 t/m 16:00, 15:00 t/m 23:00 en ook 20:00 t/m 04:00. Flexibiliteit is dan ook nodig in deze part-time functie.

Jouw talent

  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar
  • Je volgt de studie Biomedische Wetenschappen/ Life Science/Biofarmaceutische wetenschappen of vergelijkbaar (als je afgestudeerd bent dan word je ook uitgenodigd om te solliciteren)
  • Je hebt ervaring opgedaan met werken in een laboratorium (harde eis)
  • Je bent bekend met pipetteren (harde eis)

Wij bieden jou

  • Een goed bruto uurloon van €13,00
  • Een tijdelijk dienstverband
  • De mogelijkheid om zelf je diensten in te plannen. Lekker flexibel!
  • Reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Een eigen talent manager waar je terecht kunt met al jouw vragen

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.