Bijbaan klantcontact gemeente regio Gorinchem

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Nederland

Jouw uitdaging

Ben jij klantvriendelijk, communicatief vaardig en op zoek naar een flexibele parttime (bij)baan voor langere tijd? Dan hebben wij een interessante functie voor jou in het klantcontactcentrum binnen een gemeente in omgeving Oosterhout en Waalwijk!

Het eerste aanspreekpunt voor inwoners met vragen
In jouw functie als klantcontactmedewerker krijg je te maken met verschillende vragen, klachten en/of problemen. Denk hierbij aan de aanvraag van paspoorten, klachten over de publieke ruimte of geboorteregistraties. Aan jou te taak om burgers hier zo goed mogelijk mee verder te helpen. Als eerste aanspreekpunt zorg jij er altijd voor dat de vraagsteller tevreden gesteld is en dat je de nodige acties op touw zet om te komen tot een oplossing. Effectieve communicatie en het vooropstellen van de burger zijn belangrijke skills die je zult ontwikkelen in deze functie.

De start van jouw carrière binnen de overheidssector!
Door het werken bij een gemeente via Aethon leer je het primaire bedrijfsproces van de organisatie: dienstverlening. Met deze ervaring leg jij de basis voor jouw toekomstige werkzaamheden binnen het publieke domein, je bouwt een relevant netwerk op en krijgt de mogelijkheid om via Aethon door te groeien naar Medewerker Burgerzaken. Deze doorgroeimogelijkheden bespreek jij met jouw contactpersoon bij Aethon. Een Talent Manager. Bij hem/haar kan je altijd terecht met al je vragen, ambities en wensen. Zo begeleiden we jou in deze eerste stap binnen jouw carrière.

Jouw talent

Als medewerker klantcontact heb jij een luisterend oor en doe jij er alles aan om inwoners te helpen met al hun vragen. Jij bent communicatief sterk. Je staat tenslotte heel de dag in contact met burgers. Eerdere klantcontactwerkzaamheden zijn dan zeer welkom, maar zeker niet een must. Daarnaast:

  • Ben je enthousiast en representatief
  • Volg je een hbo- of wo-studie of bent afgestudeerd op dit niveau
  • Ben je ongeveer 16 uur per week beschikbaar, op verschillende doordeweekse dagen tussen 8:00 en 17:30 uur.

Wij bieden jou

  • Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt!
  • Een bruto salaris tussen €12,40 per uur
  • Begeleiding van jouw Talent Manager
  • 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
  • Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen
Begint jouw carrière bij Aethon?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je. De vraag is momenteel wisselend wegens het coronavirus. Hierdoor is een specifieke startdatum moeilijk vast te stellen, maar voor toptalent maken we altijd plaats. Graag zien we dan ook jouw sollicitatie tegemoet, zodat jij tijdens het nieuwe schooljaar bij jouw ideale (bij)baan aan de slag kunt! Onze recruiters zullen samen met jou de mogelijkheden & wensen afstemmen.

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. We hebben talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon is de werkgever van talent. Wij koppelen jonge, bruisende mensen aan betekenisvol werk in de zorg en bij de (semi-)overheid. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Met bijscholing en trainingen moedigen we je aan om het beste uit jezelf te halen. Klaar voor? Meld je dan nu aan.

De besten van morgen beginnen vandaag. Wanneer begin jij?