Bijbaan in de thuiszorg – omgeving Hengelo

Uurloon € 12,63
Locatie Hengelo Gld
Opleidingsniveau HBO / MBO

Jouw uitdaging

Wil jij bij zorgbehoevende ouderen die het geweldig vinden wanneer jij voor de deur staat over de vloer komen? Bij deze bijbaan ga je in de wijk langs bij jouw cliënten thuis om hen te ondersteunen, wat voor veel vrijheid in je werk zorgt!

We gaan je helpen!
Voordat je start, volg je via Aethon een kort opleidingsprogramma waarin we je bevoegd maken om adl, medicatie en verpleegtechnische handelingen in de praktijk te mogen brengen. Het opleidingsprogramma succesvol afgerond? Dan krijg je van ons een waardevol certificaat! Samen zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk alle handelingen onder controle hebt. En als dat zo is? Dan ben je klaar om zelfstandig aan de slag te gaan.

Waar ga je aan de slag?
De doelgroep waarmee je werkt zijn hulpbehoevende ouderen in de omgeving nabij Hengelo. Ouderen die graag nog thuiswonen, maar wel ondersteuning nodig hebben. Ondersteuning die jij graag wil geven! Bijvoorbeeld om steunkousen aan- en uit te trekken, of bij het douchen, aan- en uitkleden en het toedienen van medicatie. Ook word jij opgeleid in polsslag en tensie meten, bloedsuiker prikken, insuline toedienen, wondzorg en nog een aantal verpleegtechnische vaardigheden.

Samen met de mantelzorger maakt de wijkverpleegkundige afspraken met de ouderen over de zorg die jij gaat verlenen. Deze kwetsbare doelgroep is erg blij met je komst, want jouw hulp en aanwezigheid maakt hun dag net even prettiger. Gelijktijdig doe je zeer waardevolle praktijkervaring op en draag je bij aan het oplossen van een maatschappelijk probleem. Namelijk de tekorten binnen de zorg. Een win-win-win situatie dus!
Je komt te werken in kleine, hechte wijkteams waardoor jij je gelijk snel thuis voelt. De cliënten zien hierdoor telkens dezelfde vertrouwde gezichten

Jouw talent

De best mogelijke ouderenzorg verlenen. Dat is jouw talent, dat is jouw passie. Je krijgt dan ook energie van het helpen van mensen en kan goed zelfstandig werken. Maar als je toch met vragen zit tijdens je werk durf je deze ook te stellen door contact te zoeken met collega's. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • Op dit moment de opleiding Verzorgende IG (mbo 3), Verpleegkunde (mbo – hbo), Geneeskunde, of een andere zorggerelateerde opleiding volgt. Als je in het bezit bent van dit diploma nodigen we je ook uit om te solliciteren
  • Eerder (stage)ervaring hebt opgedaan met adl-handelingen én verpleegtechnische handelingen
  • In het bezit bent van rijbewijs B en bij voorkeur een eigen auto
Let op: Dit is geen BBL functie en bovenstaande punten zijn een vereiste!

Wij bieden jou

  • Je komt parttime in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een goed salaris van €12,63 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur
  • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.