Bijbaan als KCC medewerker – woningcorporatie

Uurloon € 14,06
Locatie Utrecht
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Het ene moment behandel je telefonisch vragen over huurverhogingen, het andere moment ontvang je via social media een klacht over de buren van een huurder. Werken bij een woningcorporatie, veelzijdiger dan je denkt! Multitasken, dienstverlenend en oplossingsgericht denken. Competenties die jij zeker onder de knie gaat krijgen!

Een bijbaan met ontwikkeling
Als Medewerker Klantcontact ben je het eerste aanspreekpunt voor huurders van een woningcorporatie bij jou in de buurt. In de basis handel je veelzijdige vragen, tips en klachten af. Maar daarnaast krijg je ook de kans om de kennisbank van de organisatie te verbeteren. Zo denk je mee hoe informatie nog transparanter gepubliceerd kan worden, zodat in de toekomst steeds meer huurders hun vragen zelfstandig beantwoord kunnen krijgen.

Jij gaat niet ongetraind van start!
Voordat je begint bij een van woningcorporaties bij jou in de buurt krijg je van Aethon een training waarin je alle kneepjes van het vak leert. Een mooie kick-start van jouw carrière binnen het publieke domein! In de training krijg je gesprekstechnieken, huurrecht, klantgericht telefoneren, conflicthantering en alles over privacy (de AVG).

Jouw talent

Heb je eerder ervaring opgedaan op een klantenservice/KCC dan is dit ook zeker in jouw voordeel. Heb je dit niet maar wil je wel graag ervaring opdoen en jou communicatieve vaardigheden nog verder ontwikkelen? Dan is dit zeker wat voor jou. Je weet oplossingsgericht en empathisch om te gaan met klachten en andere interactie met huurders. Verder:

 • Ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar
 • Ben je enthousiast en representatief
 • Volg je minimaal een hbo- of wo-studie of bent afgestudeerd op dit niveau

Wij bieden jou

 • Een bruto salaris van minimaal €14 bruto per uur
 • 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Een tijdelijk dienstverband
 • Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt!
 • Begeleiding van een Poolmanager
 • Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen
  Afhankelijk van de opdrachtgever liggen jouw werktijden tussen 08:00 uur en 17:00 uur,
Begint jouw carrière bij Aethon?
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Dounia Haddoudi. Je kunt haar bereiken via dounia.haddoudi@aethon.nl of telefonisch via 06-15400265 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.