Zorgverlener Thuiszorg- Wijk bij Duurstede

Uurloon € 11,68
Locatie Wijk Bij Duurstede
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een studie in een zorgrichting? Zoek je een flexibele en betekenisvolle bijbaan als zorgverlener waarin je écht iets voor mensen betekent en ook nog goed verdient? Dan is Verzorgende in de Thuiszorg bij Vitras in de regio van Wijk bij Duurste iets voor jou!

Wat ga je doen?
Je ondersteunt ouderen en hulpbehoevenden ’s ochtends en/of ’s avonds thuis met algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals aan- en uitkleden, wassen en het aantrekken van steunkousen. Daarnaast dien je af en toe ook medicatie toe. Je rapporteert over de zorg via een app op je telefoon. Met jouw hulp als Zorgverlener zijn deze mensen in staat om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven en dat is wat deze mensen het meest gelukkig maakt. Niemand is graag afhankelijk. Je maakt voor deze kwetsbare mensen echt het verschil! 
 
Je komt in dienst bij Aethon en volgt voor aanvang van je diensten de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Daarmee mag je ADL én diverse medische handelingen uitvoeren. Je maakt deel uit van een team, maar werkt grotendeels zelfstandig. Je verdient direct een goed salaris, doet waardevolle praktijkervaring op voor je studie en maakt onvergetelijke momenten mee met soms onzekere en kwetsbare, maar vooral dankbare cliënten. Bovendien kun je deze flexibele baan prima afstemmen op je studiedruk, stage of op je vakantie!
 
Waar ga je werken?
Vitras is dé deskundige en betrouwbare aanbieder van thuiszorg in de regio Utrecht. Vitras heeft een sterke lokale binding met haar cliënten en vergroot de mogelijkheid om zelfstandig een eigen leven te leiden. Je bezoekt namens Vitras ’s ochtends of ’s avonds in diensten van 4 tot 6 uur cliënten in het cluster Zuid-Oost (Wijk bij Duurstede, Rhenen, Amerongen, Veenendaal, Doorn Maarsbergen). Afhankelijk van je beschikbaarheid bepalen we samen welke diensten je kunt vervullen. Je beschikbaarheid stem je af via de Aethon-app. Dit cluster kent verschillende wijkteams. Je geeft het wijkteam van je voorkeur aan, zodat je je cliënten goed leert kennen, maar rouleert ook mee met de overige wijkteams. Je route ontvang je via de Vitras-app en leg je af met je eigen fiets, scooter of auto. Uiteraard word je vakkundig ingewerkt door een ervaren collega, voordat je zelfstandig op pad gaat, wel zo prettig! Maar ook daarna is telefonische hulp natuurlijk altijd dichtbij.

Jouw talent

Jij bent iemand waar oudere, kwetsbare mensen blij van worden als je langskomt! Je helpt graag mensen, je kunt goed zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen en durft je grenzen aan te geven. En verder:

 • Een zorggerelateerde opleiding volgt (of hebt afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding.
 • Je bent beschikbaar voor een samen afgesproken aantal uren per maand
 • De flexibiliteit om soms ook op of bij andere zorglocaties of -instellingen te werken als het niet lukt om voor jou de meest optimale match te maken

Wij bieden jou

 • Een dienstverband bij Aethon met een vast aantal uur per maand
 • Een salaris van €11,90 per uur
 • 8,33 vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Een opleiding via Aethon
 • De flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer en hoelang je werkt
 • De mogelijkheid om ook bij andere zorginstellingen ervaringen op te doen
 • Bovendien een bijbaan waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je loopbaan daarna
Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Thomas via thomas.boots@aethon.nl of telefonisch via 06 1188 6075 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.