Parttime zorgverlener – Huize het Oosten

Uurloon € 11,68
Locatie Bilthoven
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg je een zorgstudie en wil je nu al in een leuke bijbaan ervaring opdoen in de zorg? Start dan als parttime zorgmedewerker bij Huize het Oosten in Bilthoven!

Een korte training voordat je start
We vinden het belangrijk dat je goed voorbereid bij Huize het Oosten aan de slag gaat. Daarom volg je via ons eerst de training Basiszorg & Medicatie. Daarna ga je aan het werk bij Huize het Oosten. In je werk beteken je iedere dag veel voor ouderen. Tijdens jouw diensten ondersteun je cliënten met alle dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan het aan- en uitkleden, het wassen, toiletgang en bij het in en uit naar bed gaan. Ook mag je zelf de cliënten hun medicatie toedienen.

Huize het Oosten: Een leefgemeenschap midden in en in verbinding met de maatschappij
Huize het Oosten is een organisatie met een bijzondere identiteit. Een vrijmetselaarsgemeenschap en een prettige leef- en woonomgeving voor senioren. Bewoners kunnen, als zij dit willen, gebruik maken van uitgebreide zorgmogelijkheden. Het woon-zorgcentrum ligt in een fraai aangelegd park in Bilthoven. Huize het Oosten biedt verschillende vormen van zorg en ondersteuning aan de bewoners. Samen met jouw collega’s en de cliënt bepaal jij de mate van zorgverlening waaraan een bewoner behoefte heeft. Om je een gevoel te geven: het gebouw de Rubenshof heeft een verpleeghuisdeel met 75 appartementen. Hier wordt intensieve zorg geleverd aan cliënten die hiertoe een indicatie hebben. In het deel Jan Lievens wonen onder meer senioren met elkaar die dementie hebben, maar nog actief in het leven (willen) staan.

In de ochtenddiensten begin je om 06:45 uur. Avonddiensten duren tot 23:00 uur. De locatie is goed bereikbaar met de fiets, scooter, auto of met het openbaar vervoer. Met het openbaar vervoer ben je bijvoorbeeld vanaf Station Utrecht CS in een kwartiertje op je werk. Wel zo prettig!

Jouw talent

Je wilt ouderen helpen zo veel mogelijk uit het leven te halen. Je kunt je dan ook goed inleven in deze cliënten. Ook ben je een ster in communiceren met de doelgroep en stel je jezelf proactief op om deze doelgroep te voorzien van de beste zorg. Je staat stevig in je schoenen, je bent geduldig, neemt graag initiatief, maar je geeft ook duidelijk grenzen aan. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • een zorggerelateerde opleiding volgt (of hebt afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding (en ADL stage hebt afgerond).

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand. Dit betekent dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij goed functioneren door te ontwikkelen. In dat geval ga jij je verder verdiepen in Verpleegtechnische Vaardigheden. Ook krijg je van ons:

  • Een bruto uurloon van €11,68 per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • De vrijheid om zelf je beschikbaarheid in te vullen (het is dus heel goed te combineren met jouw studie)
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • Een waardevol certificaat Basiszorg & Medicatie
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en onze recruiter Thomas maakt graag kennis met je!

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Thomas via thomas.boots@aethon.nl of telefonisch via 06 1188 6075 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.