Bijbaan in de thuiszorg – Vitras

Uurloon € 11,68
Locatie Nieuwegein
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Lijkt het je leuk om nu al nuttige ervaring op te doen in het werken met ouderen? Ga dan aan de slag bij Vitras in de thuiszorg in de regio Nieuwegein, IJsselstein, Houten en Bunnik. Een interessante (bij)baan waarin je veel kunt betekenen voor ouderen die nog zelfstandig thuis wonen!

Werken in de thuiszorg is afwisselend
Je helpt ouderen om nog zo veel mogelijk uit het leven te halen. Daar krijg je vaak veel waardering voor terug. Je verzorgt ouderen die zelfstandig thuis wonen. Om te zorgen dat je weet wat je kunt verwachten in je werk bij Vitras, start je bij Aethon met een vierdaagse training. Afgesloten met een praktijkexamen en certificaat. Daarnaast word je in jouw eerste drie diensten ingewerkt door een zorgverlener van Vitras. Je belangrijkste taak bij Vitras is het uitvoeren van ADL-activiteiten: de dagelijkse basiszorg, zoals de ouderen wassen, helpen bij het aan- en uitkleden, incontinentie materiaal verwisselen en helpen bij het eten. Daarnaast mag je ook zelf medicatie toedienen en help je bij andere zorggerelateerde werkzaamheden. Een afwisselende en leerzame bijbaan!

Thuiszorgorganisatie Vitras
Je komt in dienst bij Aethon, maar gaat werken bij thuiszorgorganisatie Vitras in de omgeving van Nieuwegein, IJsselstein, Houten en Bunnik. Hier kun je terechtkomen in een van de vijf (wijk)teams die Vitras in Nieuwegein heeft. Ieder team heeft zijn eigen cliëntenkring. Je komt vast te werken binnen een van de vijf teams, maar kunt ook binnen de andere teams worden ingezet. In de wijk ga je voornamelijk 's morgens en 's avonds aan de slag. Dit zijn de momenten dat cliënten de meeste hulp nodig hebben. Doordat je vroeg begint en/of laat eindigt, heb je nog een hele dag over voor colleges, thuisstudie, sporten en vrije tijd. Een ideale baan dus om ervaring op te doen binnen het werkveld waarin je studeert én om je inkomsten te genereren.

De afstand tussen woningen van cliënten is altijd goed overbrugbaar. Eigen vervoer is een pré. Mocht je hier niet over beschikken, dan kun je altijd een fiets ophalen bij een van de locaties.

Jouw talent

Jij bent iemand waar oudere, kwetsbare mensen blij van worden als je langskomt! Je helpt graag mensen, je bent empathisch en hebt een hart voor de zorg. En verder:

  • Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding

Wij bieden jou

  • De kans om ervaring op te doen bij een thuiszorgorganisatie met zorg op maat
  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
  • Een uurloon van €11,68 per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Een training via Aethon met een waardevol certificaat
  • Een parttime bijbaan waarbij je zelf bepaalt wanneer en hoe vaak je werkt
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Kom jij werken bij Aethon en bij thuiszorgorganisatie Vitras in Nieuwegein?
Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op het moment dat het jou uitkomt!

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Thomas via thomas.boots@aethon.nl of telefonisch via 06 1188 6075 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.