Bijbaan in de thuiszorg – Vitras

Uurloon € 11,68
Locatie De Bilt
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdagingJouw werkzaamheden
Je verzorgt ouderen die nog zelfstandig thuis wonen. Je betekent direct veel voor de ouderen waar je over de vloer komt. Je belangrijkste taak is het uitvoeren van ADL-activiteiten: de dagelijkse basiszorg zoals wassen, aankleden, toiletgang, eten geven. Je mag ook zelf medicatie uitdelen. Om ervoor te zorgen dat jij voldoende praktijkervaring hebt voordat je aan de slag gaat bij Vitras, krijg je van Aethon een vierdaagse training, afgesloten met een praktijkexamen en certificaat. Daarnaast word je in jouw eerste 3 diensten ingewerkt. Hierdoor weet je precies wat je kan verwachten en zet jij je eerste stappen in de ouderenzorg terwijl je nog niet afgestudeerd bent!

Thuiszorgorganisatie Vitras
Je komt in dienst bij Aethon, maar gaat werken bij thuiszorgorganisatie Vitras in De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk en Bunnik. Hier kun je terechtkomen in het wijkteam De Bilt of in het wijkteam Bilthoven, samen met een team van verzorgende IG en verpleegkundigen. Je komt vast te werken binnen een van deze twee clusters, maar kunt ook binnen het andere team worden ingezet. In de wijk ga je voornamelijk 's morgens en 's avonds aan de slag. Dit zijn de momenten dat cliënten de meeste hulp nodig hebben. Doordat je vroeg begint en/of laat eindigt, heb je nog een hele dag over voor colleges, thuisstudie, sporten en vrije tijd. Een ideale baan dus om ervaring op te doen binnen het werkveld waarin je studeert én om je inkomsten te genereren.

Eigen vervoer is een pré. Mocht je hier niet over beschikken, dan kun je altijd een fiets ophalen bij een van de locaties. Alle locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer vanuit o.a. Utrecht CS.

Jouw talent

Jij bent iemand waar oudere, kwetsbare mensen blij van worden als je langskomt! Je helpt graag mensen, je geeft aandacht en je bent betrokken. Je werkt zelfstandig en staat stevig in je schoenen. En verder:

  • Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding (ADL zorgstage afgerond).
  • Ben je een vroege vogel of je voelt je als een vis in het water in de avonden, want dan zijn de meeste handen aan het bed nodig

Wij bieden jou

  • Een training via Aethon met een waardevol certificaat
  • Een uurloon van €11,68 per uur
  • Een parttime bijbaan waarbij je zelf bepaalt wanneer en hoe vaak je werkt
  • De kans om ervaring op te doen bij een thuiszorgorganisatie met zorg op maat
  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Thomas via thomas.boots@aethon.nl of telefonisch via 06 1188 6075 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.