Bijbaan in de thuiszorg – Magentazorg

Uurloon € 11,90
Locatie Alkmaar
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Jezelf ontwikkelen als thuiszorgmedewerker? Dat kan bij Magentazorg vanuit een dienstverband bij Aethon! Zowel Aethon, als Magentazorg vinden doorgroeien en ontwikkeling belangrijk. De ideale baan dus voor tijdens of na je studie.

Werken in de thuiszorg
Jouw ontwikkelingen in de thuiszorg staan centraal. Zo begin je jouw carrière met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Na deze training ben jij bekwaam genoeg om handelingen zoals insuline toedienen, tensie meten en subcutaan injecteren uit te voeren. Vervolgens word jij in jouw eerste diensten ingewerkt door een van jouw collega's of door een Aethon zorgtrainer. Uiteindelijk ga je zelfstandig de wijk in om zorgbehoevende ouderen te verzorgen en hen de hulp te bieden die zij nodig hebben om zolang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Met de slogan 'goede zorg leveren we samen!' ben je wel zelfstandig, maar zeker niet alleen. Jouw 1.500 collega's zijn altijd in de buurt!

Magentazorg in Heerhugowaard en Alkmaar
Vanuit een dienstverband bij Aethon ga je werken in één of meerdere wijkteams van Magentazorg. Samen met een team van verzorgenden en verpleegkundigen lever jij de best mogelijke zorg in de wijk. De wijken waarin je actief zult zijn liggen in Heiloo, Heerhugowaard en Alkmaar. Omdat een aantal locaties ver van elkaar af liggen is een rijbewijs en eigen vervoer een pré. Dit maakt jouw werk een stuk prettiger. Uiteraard krijg je hiervoor jouw gereden kilometers vergoed.

Je ochtenddiensten starten om 06:30 uur. Avonddiensten duren tot 23:30 uur. Door deze ruime tijden is deze flexibele (bij)baan goed te combineren met jouw studie, sport en vrije tijd!

Jouw talent

Je werkt met mensen, emoties en gevoelens. Het is dus belangrijk dat je stevig in je schoenen staat om de juiste balans te vinden tussen verzorgen en en het bieden van zelfstandigheid. Ook ben je proactief, je bepaalt namelijk zelf in welke volgorde jij jouw taken vervult. Maar geen paniek, als je vragen hebt staan je collega’s altijd voor je klaar! Daarnaast:

 • Volg je een zorggerelateerde studie op mbo niveau 4, hbo- of wo-niveau (of heb je deze afgerond)
 • Je hebt ervaring met de alledaagse levensverrichtingen (ADL) en tilliften door bijvoorbeeld een afgeronde zorgstage tijdens jouw zorgopleiding
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs, dit is een must. Beschikking over eigen vervoer is een pré (uiteraard krijg je de KM's vergoed)
 • Wil jij je graag ontwikkelen tot professional in de zorg

Wij bieden jou

Jij krijgt van Aethon een contract voor een vast aantal uren per maand. Deze uren kan je zelf digitaal inplannen. Hierdoor kan je jouw werktijden flexibel indelen! Wel zo makkelijk als je ook nog rekening moet houden met je studie, sportactiviteiten en/of andere werkzaamheden. Ook bieden we jou:

 • Een salaris van €11,90 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een full-time contract
 • Een talentmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
 • Een startcursus en meerdere cursussen in de toekomst
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  Heb jij interesse in deze parttime baan?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!
Ga jij samen met ons voor het allerbeste resultaat?
Laat dan direct je gegevens achter! Je ontvangt na het achterlaten van jouw gegevens een korte vragenlijst (invullen duurt max. 1 minuut). Na het beantwoorden van deze vragen kunnen we jouw reactie definitief verwerken en maken we graag kennis met je!
Kun je niet wachten of heb je nog een vraag? Neem dan contact op met onze recruiter Violinie. Je kunt hem bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Wegens het coronavirus is ons sollicitatieproces volledig digitaal.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.