Parttime Zorgondersteuner – WZH

Uurloon € 11,68
Locatie Den Haag
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Wil jij al tijdens je zorgstudie concreet iets betekenen voor kwetsbare ouderen en voor mensen met een niet-aangeboren hersenafwijking? Dit in een bijbaan met een vast aantal uren per maand, waarbij je zelf bepaalt wanneer je wilt werken? Dan is deze bijbaan zorgondersteuner bij WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) in Den Haag perfect voor jou!

Een korte training voordat je start
Bij Aethon gooien we je natuurlijk niet zomaar in het diepe. We vinden het belangrijk dat je goed voorbereid aan de slag gaat bij onze klant WZH. Daarom volg je voordat je hier begint via ons de training Basiszorg & Medicatie. Op deze manier weet je precies wat je te wachten staat in je werk als zorgondersteuner. Daarna start je in de boeiende zorgpraktijk. Tijdens jouw diensten ondersteun je cliënten met alle dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan het aan- en uitkleden, het wassen, aan hen helpen als zij naar de wc moeten en aan hulp bij het in en uit bed gaan. Maar je reikt de cliënten ook de medicatie aan die zij nodig hebben. Heel afwisselend werk waarvoor je vaak veel waardering krijgt van de cliënten.

WZH: Voor elkaar.
WoonZorgcentra Haaglanden biedt wonen en zorg aan diverse groepen cliënten. Vaak ouderen, maar er worden bijvoorbeeld ook mensen verzorgd met een niet-aangeboren hersenafwijking (NAH) of met een chronische lichamelijke ziekte. Dit kunnen wat jongere bewoners zijn. In de zorg staan autonomie in iedere fase van het leven en het kunnen leven in eigen stijl centraal. Jij gaat als zorgondersteuner werken bij een van de zes woon-zorgcentra die WZH in Den Haag heeft. Ieder woon-zorgcentrum met zijn eigen identiteit en cultuur. In de centra verblijven cliënten meestal langdurig, omdat zelfstandig thuis wonen niet meer kan. Cliënten worden ondersteund met behandeling, verpleging, zorg en begeleiding in een prettige woonomgeving. Samen met jouw collega’s bepaal jij de mate van zorgverlening per cliënt. Om je een gevoel te geven: het ene moment help je een oudere cliënt, die door de ziekte van Parkinson veel dingen niet meer zelf kan. Iets later verzorg je een wat jongere bewoner, die door een verkeersongeluk NAH heeft.

Je ochtenddiensten beginnen om 06:45 uur. Avonddiensten duren tot 23:00 uur. De woon-zorgcentra zijn goed bereikbaar met de fiets, scooter, auto of met het openbaar vervoer. Als je in Den Haag woont, maar bijvoorbeeld ook met de trein vanuit Leiden of Zoetermeer. Wel zo prettig!

Jouw talent

Je voelt je betrokken bij de verschillende groepen bewoners en wilt hen graag de beste hulp geven. Je kunt je goed inleven in cliënten en je speelt op een flexibele en proactieve manier in op ieders individuele behoefte. Daarbij sta je stevig in je schoenen, ben je geduldig, maar je geeft ook duidelijk grenzen aan. Daarnaast:

  • Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand. Dit betekent dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij goed functioneren door te ontwikkelen. In dat geval ga jij je verder verdiepen in Verpleegtechnische Vaardigheden. Ook krijg je van ons:

  • Een bruto uurloon van €11,34 per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De vrijheid om zelf je diensten in te plannen
  • Een waardevol certificaat Basiszorg & Medicatie
Reageer nu!
Heeft onze bijbaan zorgondersteuner je interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Thomas via thomas.boots@aethon.nl of telefonisch via 06 1188 6075 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.