Bijbaan in de Thuiszorg – Gouda

Locatie Gouda
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Je kamerhuur betalen met een relevante (bij)baan die past bij de studie die je volgt? Bij Aethon kan het! In deze flexibel in te plannen functie ga je aan de slag in de thuiszorg bij Zorgpartners Midden-Holland in Gouda! Je bepaald zelf wanneer en hoe vaak je werkt. Perfect te combineren met jouw drukke agenda dus!

Jouw werkzaamheden
Je verzorgt de cliënten die nog zelfstandig thuis wonen. Deze ouderen zijn nog goed van geest, waardoor je echt een band met hen kunt opbouwen. Je werkt gezamenlijk in een klein en zelfstandig team dat de zorg en alles wat daarbij komt kijken, zelf organiseert. Jouw belangrijkste taak is het uitvoeren van ADL-activiteiten: de dagelijkse basiszorg zoals wassen, aankleden en eten. Ook ondersteun je jouw collega's bij het toedienen van medicatie en andere zorggerelateerde activiteiten. Om ervoor te zorgen dat jij voldoende praktijkervaring hebt, alvorens je aan de slag gaat bij Zorgpartners, krijg je van Aethon een eendaagse training. Deze wordt afgesloten met een praktijkexamen en certificaat. Daarnaast word je in jouw eerste 3 á 4 diensten ingewerkt. Hierdoor weet je precies wat je kunt verwachten en zet jij je eerste stappen in de ouderenzorg terwijl je nog niet afgestudeerd bent!

Zorgpartners Midden-Holland
Je komt in dienst bij Aethon, maar gaat werken bij Zorgpartners Midden-Holland. Hier kom je terecht in een (of meerdere) wijkteams in de regio Gouda. Onderverdeeld in de Regio Noord: Zuidplas, Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk en Bodegraven, de regio Midden: Gouda en de regio Zuid: Moordrecht. Je komt vast te werken binnen een van deze clusters, maar binnen verschillende teams. In de wijk ga je voornamelijk 's morgens en 's avonds aan de slag. Dit zijn de momenten dat cliënten de meeste hulp nodig hebben bij de eerder genoemde werkzaamheden. Doordat je vroeg begint en/of laat begint heb je nog een hele dag over voor colleges, thuisstudie, sporten en vrije tijd. Een ideale baan dus om ervaring op te doen binnen het werkveld waarin je studeert én je inkomsten te genereren.

De afstand tussen woningen van cliënten zijn allemaal goed overbrugbaar zonder grote afstanden. Eigen vervoer is een pré. Mocht je hier niet over beschikken kan je altijd een fiets ophalen bij een van de locaties.

Jouw talent

Je stelt je proactief op en krijgt energie van het helpen van de cliënten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • Een zorggerelateerde opleiding volgt (of hebt afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding.

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
  • Een uurloon van €11,68 per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Een training via Aethon met waardevol certificaat
  • Een parttime bijbaan waarbij jezelf bepaalt wanneer en hoe vaak je werkt
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Toch nog vragen? Neem dan direct contact op met onze recruiter Claire via claire.habets@aethon.nl of telefonisch via 06 11220294 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.