Parttime medewerker ouderenzorg – Topaz

Uurloon € 11,68
Locatie Leiden
Opleidingsniveau MBO

Jouw uitdaging

Werken in de ouderenzorg in de regio Leiden, terwijl je nog bezig bent met je zorgstudie? Dat kan bij Aethon! Ook als je jouw zorgstudie hebt afgerond ben je van harte welkom, dus lees snel verder!

Jezelf ontwikkelen in de ouderenzorg
Bij Aethon staat jouw ontwikkeling centraal. Dit doen we o.a. door jou de benodigde praktische kennis mee te geven voordat je start bij één van onze opdrachtgevers. Beginnend met de training Basiszorg & Medicatie, afgesloten met een praktijkexamen en waardevol certificaat. Daarnaast krijg je een uitgebreid inwerktraject bij Topaz door een Aethon zorgtrainer of verpleegkundige van Topaz zelf. Een vliegende start dus, maar ook op de langere termijn willen we graag dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Zo sta je in nauw contact met een Aethon Talent Manager. Met hem of haar bespreek jij jouw ontwikkelingen, wensen en ambities. Zo blijven we structureel werken aan jouw kennisniveau. Goed voor jou én goed voor de kwaliteit in de ouderenzorg. Zo ook bij Topaz in de regio Leiden.

Werken bij Topaz in de regio Leiden
Topaz zit gevestigd in Leiden, Voorschoten, Noordwijkerhout en Katwijk. Bij één of meerdere locaties kom jij te werken met veel verschillende collega's (Verpleegkundige, Helpende, Verzorgende en Basisartsen). Jouw rol is om bewoners te laten leven zoals zij gewend zijn vanuit huis, maar dan met de nodige ondersteuning. Zo help jij hen met ADL-handelingen zoals wassen, aan - en uitkleden en dien je medicatie toe. Ook gebruik je regelmatig tilliften en/of glijzeilen. Ook is het belangrijk dat je betrokken bent bij de bewoners, zodat het jou opvalt als er iets is met een van hen. Door de ervaring die je hier opbouwt leer je dit vanzelf!

Jouw werktijden liggen tussen 07:00 en 23:30 uur. Veelal gericht op ochtend- of avonddiensten. De locaties zijn allemaal goed bereikbaar vanuit Leiden, Den Haag en Haarlem met het openbaar vervoer.

Jouw talent

  • Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding (ADL zorgstage afgerond).

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon
  • Een vast aantal uur per maand met een salaris van €11,34 per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer je werkt
    Wil jij relevante werkervaring opdoen tijdens/na je studie?
    Reageer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je!
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Thomas Boots. Hij is bereikbaar via thomas.boots@aethon.nl of telefonisch via 0611886075 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.