Afwisselende verzorgende bijbaan in Den Haag

Uurloon € 11,68
Locatie Den Haag
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Volg jij een zorgstudie, wil je flexibel werken, goed bijverdienen en heb je passie voor de ouderenzorg? Start dan als verzorgende in Den Haag en doe direct praktijkervaring op!

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Werken bij Aethon en onze klanten betekent dat jij jezelf kan ontwikkelen in het vakgebied waarin je studeert of waarin je net bent afgestudeerd. Zo begint jouw dienstverband altijd met een training. Voor de functie van verzorgende in Den Haag is dit de training Basiszorg, Medicatie & Verpleegtechnische vaardigheden. Hierin leer je de meest voorkomende handelingen (o.a. in- en uit bed halen van cliënten, wassen, omkleden, het gebruik van tilliften, toedienen van medicatie, zwachtelen en wondzorg). Jouw cliënten zijn voornamelijk ouderen die zowel thuiswonend -als in een verzorgingstehuis wonen. In de eerste diensten word je ingewerkt door een van jouw collega's, waarna je zelfstandig de wijk ingaat. Jouw hoge mate van verantwoordelijkheid en passie voor de (ouderen)zorg gaan je helpen om van deze (bij)baan een leerzame ervaring te maken!

Waar ga je werken?
Je komt te werken bij meerdere zorginstellingen in Den Haag en omstreken. Je zal worden ingezet op vele locaties in Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Riswijk, Scheveningen en Wassenaar. Géén dag is hetzelfde en dat is precies wat jij leuk vindt.

Door de ruime hoeveelheid teams is er altijd wel een plek beschikbaar die aansluit op je (flexibele) agenda en past binnen jouw reismogelijkheden. De diensten zijn voornamelijk 's morgens (vanaf 07:00 uur) en 's avonds (tot 23:00 uur). Ideaal dus om de rest van de dag te kunnen gebruiken voor studie, sport en vrije tijd!

Jouw talent

Je helpt graag mensen, je kunt goed zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen en durft je grenzen aan te geven. En verder:
♥ Volg je een niveau 3 zorgopleiding of hoger (of hebt deze afgerond)
♥ Heb je door middel van stages al veel te maken gehad met ADL (en verpleegtechnische vaardigheden). Hbo en wo studies kunnen ook starten vanaf jaar 2 zonder ADL ervaring.
♥ Ben je een reislustig type dat zich snel thuis voelt op verschillende afdelingen
♥ Heb je affiniteit met de ouderenzorg
♥ Ben je beschikbaar voor een samen afgesproken aantal uren per maand
♥ Heb je een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
♥ Ben je afwisselend beschikbaar doordeweeks en in het weekend ('s morgens en/of 's avonds)

Wij bieden jou

Een bijbaan waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je toekomstige loopbaan in de (thuis)zorg. Zo bieden we je naast onderstaande voorwaarden ook de mogelijkheid aan om ervaring op te doen bij andere zorginstellingen. Daarnaast krijg je:
♥ Een dienstverband bij Aethon met een vast aantal uren per maand
♥ Een salaris van €11,68 per uur
♥ 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
♥ Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
♥ De flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer je werkt
♥ Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Thomas via thomas.boots@aethon.nl of telefonisch via 06 1188 6075 (bellen of whatsappen).

Corona update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.