Parttime Verzorgende IG-Rotterdam

Locatie Rotterdam
Opleidingsniveau MBO

Jouw uitdaging

Ben jij afgestudeerd als Verzorgende IG? Vind jij persoonlijke aandacht voor de clienten belangrijk? Wil je graag parttime aan de slag bij verschillende zorginstellingen in Rotterdam? Lees dan snel verder.

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Werken bij Aethon en onze zorginstellingen betekent dat jij jezelf kan ontwikkelen in het vakgebied waarin je bent afgestudeerd. Je bent zelf in staat om de volgende handelingen te verrichten: (o.a. in- en uit bed halen van cliënten, wassen, omkleden, het gebruik van tilliften, toedienen van medicatie, zwachtelen, subcutaan injecteren en stomazorg). Jouw cliënten zijn voornamelijk ouderen die zowel thuiswonend -als in een verzorgingstehuis wonen. In de eerste diensten word je ingewerkt door een van jouw collega's, waarna je zelfstandig aan de slag gaat. Jouw hoge mate van verantwoordelijkheid en passie voor de (ouderen)zorg gaan je helpen om van deze baan een leerzame ervaring te maken!

Waar ga je werken?
Je komt te werken bij verschillende zorginstellingen in de regio Rotterdam. We werken samen met: De Zellingen, Humanitas, Aafje en Argos. Je kan aan de slag in de thuiszorg of in een verzorgingstehuis. Géén dag is hetzelfde en dat is precies wat jij leuk vindt.

Door de ruime hoeveelheid teams/locaties is er altijd wel een plek beschikbaar die aansluit op je (flexibele) agenda en past binnen jouw reismogelijkheden. De diensten zijn voornamelijk 's morgens (vanaf 07:00 uur).

Jouw talent

Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen verschillende cliënten. Je vindt het belangrijk om iets te betekenen voor oudere, kwetsbare mensen en hen te helpen nog het maximale uit het leven te halen. Jouw affiniteit met de doelgroep is dus echt aantoonbaar. Ook kun je goed zelfstandig werken en je staat stevig in je schoenen. En verder:

  • Ben je in bezit van een diploma Verzorgende IG (MBO3)
  • Je bent bereid om verpleegtechnische handelingen uit te voeren
  • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
  • Een uurloon van €12,16 per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Een parttime functie waarbij je zelf bepaalt wanneer en hoe vaak je werkt
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Heb jij interesse in deze parttime functie?
Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op het moment dat het jou uitkomt!

Toch nog vragen? Neem dan direct contact op met onze recruiter Claire via claire.habets@aethon.nl of telefonisch via 06 11220294 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.