Flexibele bijbaan bij QuaRijn

Uurloon € 11,68
Locatie Wijk Bij Duurstede
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Is thuis zitten ook niks voor jou? Ga jij liever veel werken omdat jouw stage niet doorgaat, jij een tussen jaar hebt of omdat je weinig school hebt? Grijp dan nu jouw kans om bergen aan zorggerelateerde werkervaring op te doen. Wij zijn namelijk op zoek naar talenten met een zorggerelateerde studie die hun cv een upgrade willen geven en daarnaast ook nog maatschappelijk een steentje willen bijdragen. Dit is allemaal mogelijk met een bijbaan in de ouderenzorg via Aethon. Kom werken bij QuaRijn in Veenendaal, Amerongen enWijk bij Duurstede. Ook als je jouw diploma hebt behaald, nodigen we je uit om te solliciteren.

Leer de eerste kneepjes van het vak
In deze functie leer jij alle basishandelingen die nodig zijn om goed te kunnen functioneren in de zorg. Denk hierbij aan basiszorg (ADL, aan- en uittrekken van steunkousen, het gebruik van tilliften, mondverzorging en het verwisselen van een katheterzakje) en het toedienen van medicatie (orale medicatie, inhalator, druppels en pleisters).

Deze activiteiten voer je uit samen met een team van Verzorgende IG, Verpleegkundigen, Psychologen en Basisartsen. Door deze vele functies binnen de organisatie krijg je dus echt de kans te leren van jouw collega's. En als jij jezelf ook wilt doorgroeien? Dan kan je altijd met jouw eigen Talent Manager bij Aethon schakelen. Samen gaan jullie op zoek naar de ideale invulling van jouw (bij)baan, met als doel om een zo goed mogelijk cv op te bouwen voor de rest van je carrière!

De ouderenzorg bij QuaRijn
De ouderenzorg binnen de organisatie is breed omvattend. Zo kan je te maken krijgen met ouderen met dementie, psychiatrische - en lichamelijke problemen en met palliatieve zorg. De ochtenddiensten starten tussen 07:00 uur en 07:30 uur, terwijl avonddiensten kunnen duren tot 23:30uur. Diensten variëren van 5 tot 9 uur per dienst. Variabel genoeg dus om flexibel te kunnen werken. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je werkt!

Jouw talent

Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen verschillende cliënten. Je vindt het belangrijk om iets te betekenen voor oudere, kwetsbare mensen en hen te helpen nog het maximale uit het leven te halen. Jouw affiniteit met de doelgroep is dus echt aantoonbaar. Ook kun je goed zelfstandig werken en je staat stevig in je schoenen. En verder:

  • Volg je een zorggerelateerde opleiding (of heb je deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding (ADL zorgstage afgerond).
  • Wil jij graag veel werken en pak jij met gemak 3 diensten op per week.

Wij bieden jou

  • De flexibiliteit om zelf jouw beschikbaarheid in te vullen
  • Een parttime dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto salaris van €11,68 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Wil jij werkervaring opdoen in de zorg?
Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op een moment dat het jou gelegen komt!

Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Thomas via thomas.boots@aethon.nl of telefonisch via 06 1188 6075 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.