Medewerker Opleidingen

Dienstverband Mogelijk vast contract (tijdelijk met uitzicht op vast)
Aantal uren per week 32 - 40 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Rijswijk

Jouw uitdaging

Wil jij aan de slag bij het leukste bedrijf van Nederland? Dat kan! Bij Aethon zijn we op zoek naar een medewerker opleidingen. Herken jij jezelf in de volgende omschrijving? Je bent nauwkeurig, communicatief vaardig en hebt een can-do mentaliteit. Je zal je elke dag in zetten om alle talenten die bij ons in dienst komen in te plannen voor de opleidingen, zodat ze ingewerkt kunnen worden en mogen starten bij onze opdrachtgevers. Klinkt dat interessant? Lees snel door!

Jouw uitdaging
Als medewerker opleidingen ben jij er verantwoordelijk voor dat onze talenten in de zorg, overheid, onderwijs en kinderopvang onze opleidingen doorlopen. Je bent verantwoordelijk voor de operationele kant van onze opleidingen. Denk hierbij o.a. aan het verwerken van presentielijsten, controles op gemaakte digitale toetsing en bijhouden van de mailbox. Daarnaast ben jij de gastheer of gastvrouw voor onze talenten; zij komen bij jou met vragen over hun opleidingstraject.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Voortgang van de opleiding per student;
 • Bewaken van het tijdspad per student + bijbehorende acties;
 • Beheer van de behaalde certificaten.

Je bent een luisterend oor en signaleert wanneer er actie nodig is. Je bespreekt dit met jouw aanspreekpunten binnen de organisatie en trekt hierin samen op. Je kan goed schakelen en ziet het als een uitdaging om de gehele administratie correct en nauwkeurig bij te werken en bijgewerkt te houden waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Wat komt er nog meer bij kijken?

 • Het versturen van digitale toetsen en herkansingen;
 • (gemaakte) Digitale toetsen controleren;
 • Deadlines omtrent nog af te ronden opleiding én inwerken bewaken per student;
 • Presentielijsten opstellen en na trainingen controleren op aanwezigheid;
 • Contact onderhouden met talenten, talentmanagers en planners (jouw collega’s binnen Aethon);
 • Aanmelden van studenten voor online opleidingen;
 • Nieuwe trainingen in het systeem zetten.
 • Hoofdkantoor Rijswijk
  We hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Elst, Utrecht, Purmerend, Eindhoven en Zwolle en een hoofdkantoor in Rijswijk (jouw werkplek waar je ook regelmatig te vinden zal zijn). Je werkt in een modern kantoorpand met meer dan zestig collega’s (alleen door Corona ziet dat er nu net even anders uit), die met elkaar zorgen voor een bruisende sfeer vol energie (dat zegt iedereen, maar bij ons is het écht zo!). De cultuur is daadkrachtig en gedreven. We geloven dat het altijd beter kan. Ons pand aan de Braillelaan is prima bereikbaar, uiteraard voorzien van érg goeie koffie en elke dag vers fruit.

  Ontwikkeling
  Aethon ontwikkelt zich snel, uiteraard nemen we jou hierin mee. In onze eigen Aethon Aecademy zetten wij alles in op jouw talenten. Je wordt uitgedaagd om uit je dagelijkse werkzaamheden te stappen en je verder te verdiepen en specialiseren. Heb jij de ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen? Wij bieden je de kansen, we vragen jou om deze kansen met beide handen aan te pakken!

  Jouw talent

  • Een mbo-niveau 4 of hbo diploma;
  • Aantoonbare werkervaring in een administratieve én commerciële omgeving;
  • Ervaring met klant en/of medewerkers contact is een pre;

  Wij bieden jou

  • Een fulltime baan in een ambitieus en informeel team dat barst van de ambitie en energie;
  • Onbeperkt verlof; bij Aethon kennen we een flexibele verlofregeling, zo kan jij je werk en privé optimaal in balans houden;
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract;
  • Een fulltime salaris tussen de €2000,- en €2600,- euro (afhankelijk van leeftijd en ervaring);

  Over Aethon

  Met twee sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  

  Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.  

  Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.