Parttime ADL-assistent Fokus Wonen

Locatie Arnhem
Opleidingsniveau MBO

Jouw uitdaging

Wil jij mensen met een fysieke beperking de kans geven om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden? Ga dan aan de slag bij bij Fokus Wonen in Arnhem als parttime ADL-assistent!

Werken als ADL-assistent
Fokus Wonen ondersteunt personen die hulp nodig hebben bij het verrichten van de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Zij wonen zelfstandig, in hun eigen aangepaste woning. De bewoners van Fokus Wonen geven dan ook zelf aan waar en wanneer zij hulp bij nodig hebben. Ze streven ernaar om alles nog steeds zo goed mogelijk zelfstandig te kunnen doen en om in alle vrijheid op hun eigen manier te leven. Het bijzondere is dus dat de cliënt de zorg 24 uur per dag kan oproepen, maar zelf het moment bepaalt dat hij of zij het nodig heeft.

Je gaat werken met verschillende bewoners, van mannen tot vrouwen en van jong tot oud. Sommigen zijn alleenstaand, maar anderen wonen samen met hun partner of met hun huisdier. Door middel van een knop die de cliënt bij zich heeft kan diegene aangeven ergens hulp bij nodig te hebben. Je helpt iemand bijvoorbeeld met het aan- en uitkleden, bij de toiletgang en werk je met tilliften. Het kan ook zijn dat je iemand helpt met het bereiden van een maaltijd en ondersteun je bij het eten en het drinken, dus haal je kookkunsten maar uit de kast!

Fokus Wonen in Arnhem
Je gaat werken bij Fokus Wonen in Arnhem. Voorafgaand aan deze bijbaan volg je een korte training over het verrichten van persoonlijke verzorging en het werken met tilliften. Zo word je goed voorbereid op het werk en weet je wat er van je wordt verwacht. Dit is niet alleen een fijne voorbereiding, maar ook nog eens een goede toevoeging aan je zorg carrière!

Jouw talent

Jij haalt er energie uit om voor anderen te zorgen en bent leergierig. Je passie ligt in de zorg en je wil niks liever dan alvast ervaring opdoen in je toekomstig werkgebied.
Daarnaast:

 • Zet jij je graag in voor het welzijn van cliënten met een lichamelijke beperking
 • Kan jij je goed inleven in een ander
 • Ben je geduldig
 • Sta je stevig in je schoenen en laat je niet zomaar over je heen lopen
 • Ben je flexibel inzetbaar
 • Volg je een MBO, HBO of WO zorgstudie of heb je deze afgerond

Wij bieden jou

 • Een parttime dienstverband bij Aethon
 • Een salaris van €12,05 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf aan te geven wanneer je beschikbaar bent om te werken
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Alice. Je kunt haar bereiken op 06-11085554 of per mail via Alice.keus@aethon.nl.

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het Coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.