Bijbaan als ADL-Assistent bij Fokus Wonen

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau Universitair
Locatie Zwolle

Jouw uitdaging

Wil je graag lichamelijk gehandicapten zo zelfstandig mogelijk laten wonen? Start dan als ADL-Assistent bij Fokus Wonen in Zwolle en doe direct praktijkervaring op!

Werken als ADL-assistent
Als ADL-assistent verleen je hulp op afroep. Dit wil zeggen: op momenten dat de cliënt zelf aangeeft behoefte aan hulp te hebben, bijvoorbeeld via een alarm-intercomsysteem dat in alle woningen aanwezig is. Het doel van dit unieke concept is het voor mensen met een lichamelijke beperking mogelijk maken om in alle vrijheid en op hun eigen manier te leven.
Als je wordt afgeroepen help je cliënten bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, bij het aantrekken van steunkousen, wassen en het bereiden van maaltijden. Ook werk je met actieve en passieve tilliften. Heel diverse taken die het mogelijk maken dat jouw cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen leven.

Fokus Wonen
Je komt te werken bij Fokus Wonen Zwolle. Fokus Zwolle ligt gelegen in de wijk Stadshagen en is goed te bereiken met het openbaar vervoer.
Je start met een aantal inwerkdiensten onder begeleiding van een ervaren collega uit je team. Tijdens deze inwerkdiensten leer je het werk, je collega’s en de bewoners kennen.

Jouw talent

Je zet je graag in voor het welzijn van cliënten met een lichamelijke beperking. Je bent empathisch, waardoor je jezelf goed kan inleven in de cliënt. Je bent geduldig en stelt jezelf proactief op om de cliënten te voorzien van de beste zorg. Daarnaast:

  • heb je affiniteit met de zorgsector in de vorm van een zorggerelateerde opleiding (minimaal mbo-3) en wil je mensen graag de ondersteuning bieden die ze nodig hebben
  • vinden we het super leuk als jij openstaat om jezelf door te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!
  • Vind je het geen probleem om in het weekend te werken

Wij bieden jou

  • Je komt parttime in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een goed salaris van €11,93 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  • Je eigen Talent Manager waarbij je terecht kunt met al je vragen


Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je. Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Bert. Hij is te bereiken via bert.vanderveen@aethon.nl of telefonisch via 06-11078972 (bellen of whatsappen).

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.