Financial Controller

Dienstverband Mogelijk vast contract (tijdelijk met uitzicht op vast)
Aantal uren per week 32 - 40 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Rijswijk

Jouw uitdaging

Aethon groeit snel en daarmee ook de financiële afdeling. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Financial Controller. Heb jij 3 tot 5 jaar werkervaring en ben jij toe aan een tweede stap in je carrière? Wil jij naast je reguliere werkzaamheden ook graag bezig zijn met rapportages, procesoptimalisatie en digitalisering? Dan is dit echt een functie voor jou!

Waarvoor ben je verantwoordelijk?
In jouw rol als Financial Controller ga je je bezig houden met o.a. de belastingaangifte, de maandafsluiting, P&L, balansanalyse en de cashflow forecast. Daarnaast zal je ondersteunen bij de accountantscontrole en diverse rapportages, bijvoorbeeld aan de bank. Maar ook werk je mee aan rapportages en procesoptimalisatie. Aethon is bezig met de implementatie van nieuwe software, waarbij ook efficiencyslagen gemaakt worden in finance. Jij zult hierin een mooie rol gaan spelen. Kennis van en interesse in software is daarom onmisbaar.

Wat komt er nog meer bij kijken?
Je krijgt van ons veel vrijheid. We gaan ervan uit dat je die gebruikt om mee te groeien met de organisatie. Je komt actief met verbetervoorstellen en tilt samen met het team de administratie en rapportages naar een hoger niveau. Dit vraagt best wat van je, gelukkig word je hierin goed begeleid.

Het mooiste aan deze functie? Je krijgt hier de mogelijkheid om je in de toekomst verder te verdiepen in je rol. Denk aan een promotie naar een rol als Senior of richting team Business Control. Een bedrijf waarbinnen je volop kunt groeien dus.

Hoofdkantoor Rijswijk
We hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Elst, Utrecht, Purmerend, Eindhoven en Zwolle en een hoofdkantoor in Rijswijk (jouw werkplek waar je ook regelmatig te vinden zal zijn). Je werkt in een modern kantoorpand met meer dan honderd collega’s (alleen door Corona ziet dat er nu net even anders uit), die met elkaar zorgen voor een bruisende sfeer vol energie (dat zegt iedereen, maar bij ons is het écht zo!). De cultuur is daadkrachtig en gedreven. We geloven dat het altijd beter kan. Ons pand aan de Braillelaan is prima bereikbaar, uiteraard voorzien van érg goeie koffie en elke dag vers fruit.

ONTWIKKELING
Aethon ontwikkelt zich snel, uiteraard nemen we jou hier in mee. In onze eigen Aethon Aecademy zetten wij alles in op jouw talenten. Je wordt uitgedaagd om uit je dagelijkse werkzaamheden te stappen en je verder te verdiepen en specialiseren. Heb jij de ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen? Wij bieden je de kansen, we vragen jou om deze kansen met beide handen aan te pakken!

Jouw talent

  • Een hbo diploma;
  • 3-5 jaar werkervaring binnen de accountancy of groot MKB/corporate;
  • Ervaring met Excel;
  • Een voorliefde voor software/IT.

Wij bieden jou

  • Een fulltime baan in een ambitieus en informeel team dat barst van ambitie en energie;
  • Onbeperkt verlof, bij Aethon kennen we een flexibele verlofregeling, zo kan jij je werk en privé optimaal in balans houden;
  • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract;
  • Je gaat onderdeel uitmaken van een snelgroeiende organisatie. Op basis van performance, ondernemerschap en resultaten krijg je veel kans om door te groeien.

Over Aethon

Met twee sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.  

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.