Accountmanager Zorg

Dienstverband Mogelijk vast contract (tijdelijk met uitzicht op vast)
Aantal uren per week 32 - 40 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Amsterdam

Jouw uitdaging

Accountmanager Amsterdam. Ben jij succesvol in het sluiten van sales deals en communiceer jij goed op alle niveaus? Aethon biedt innovatieve concepten in de (semi) publieke sector, duurzame oplossingen waarmee jij als accountmanager aan de slag mag. Wil jij jezelf ontwikkelen in een sales gedreven omgeving? Check dan eens of jij als kandidaat een match bent met deze vacature in Amsterdam!

Klinkt uitdagend, wat ga je dan precies doen?
Ziekenhuizen en zorginstellingen kampen met een grote schaarste aan goed personeel. Samen met jouw klanten ga je op zoek naar duurzame oplossingen die passen bij een moderne bedrijfsvoering en een organisatie die zich continu kan aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Wij bieden hoogopgeleide talenten een flexibele en uitdagende baan in de zorg of publieke sector, een aansluitende opleiding en persoonlijke begeleiding. We hebben bij Aethon duizenden van deze talenten die we inzetten bij de leukste organisaties. Jij onderhoudt het contact op alle lagen (van het bestuur, tot management en met operationele medewerkers) van instellingen, bent een stevige gesprekspartner en denkt op tactisch niveau mee over hun personele inzet.

Jij hebt overtuigingskracht, binnen de regio zorg jij dat het team van recruiters, talentmanagers en planners tot het uiterste gaan om jouw klanten optimaal te bedienen. Jij bent regisseur van jouw eigen klantenportefueille. Je wordt gedreven door omzet, marge en klanttevredenheid en ziet altijd mogelijkheden tot het uitbreiden en optimaliseren van onze samenwerking met klanten.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het opbouwen van een omvangrijke relatie en netwerk met klanten;
 • Het benutten van kansen bij bestaande klanten en leads;
 • Het sluiten van overeenkomsten en onderhandelen binnen de juiste marges;
 • Het opstellen van een realistisch accountplan;
 • Het informeren van klanten over ontwikkelingen en adviseren in aanpak en aanbod;


Waar ga je werken?
Bij de Aethon Groep – werkgever van talent en professionals. Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaal leverancier van personeel van onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Het team
Het team is een mix van disciplines, senioriteit en karakters. En bestaat naast vestigingsmanager Vincent uit een team van accountmanagers, recruiters en planners.

Kantoor Amsterdam
De Aethon Groep heeft negen vestigingen jouw nieuwe werkplek is in Amsterdam. In Amsterdam zitten we in het Eurocenter II op de Barbara Strozzilaan in Amsterdam Zuid, vlakbij station RAI. Een hip en modern kantoorgebouw, van alle gemakken voorzien aan de bruisende Amsterdamse Zuidas.

Onze Amsterdamse vestiging is net als de rest daadkrachtig en gedreven. We bruisen van de energie en regelen het gewoon. Dat doen we op een intelligente, eigenwijze en optimistische manier.

We geloven dat het altijd beter kan.

Jouw talent

 • Jij kent het belang van strategisch accountmanagement en beheerst dit tot in de puntjes. Als een soort regisseur ben jij in staat om alles omtrent de klantrelatie te analyseren, uit te voeren en te verbeteren;
 • Jij beheerst de vaardigheden die horen bij een Accountmanager tot in de puntjes (zoals gespreksvaardigheid, overtuigingskracht, commercieel inzicht en ondernemend vermogen);
 • Je hebt minimaal een bachelor afgerond, bij voorkeur aangevuld met een master;
 • Je brengt minimaal drie tot vijf jaar werkervaring mee in een commerciële werkomgeving, bij voorkeur als accountmanager;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Wij bieden jou

 • Een functie waarin je jezelf kan blijven ontwikkelen, ondersteund door een stabiel team en onze eigen Aethon Aecademy
 • Een contract voor zeven maanden met uitzicht op een vast contract
 • Een fulltime salaris tussen de €2.500 en €4.000 euro (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onbeperkte vakantiedagen, bonusregeling, laptop, telefoon en een goede pensioenregeling

Over Aethon

De Aethon Groep wordt vertegenwoordigd door twee sterke merken. Aethon verbindt (studerende) talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevantie trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.