Bijbaan voor HBO-V en Geneeskunde talenten

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 24 - 32 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Rotterdam

Jouw uitdaging

Een maatschappelijke en impactvolle bijbaan
Ben je op dit moment bezig met de opleiding HBO-V of Geneeskunde en wil je direct relevante werkervaring opdoen in de zorg? Start dan als vaccinatie medewerker bij de GGD in Rotterdam.

De vaccinaties zijn inmiddels aangekomen in Nederland, klaar om gebruikt te worden. Volgens strikte en hygiënische protocollen dienen de vaccinaties bij patiënten ingebracht te worden. Dit gebeurt intramusculair in de bovenarmspier. Je gaat secuur te werk, weet mensen op hun gemak te stellen en kan werken volgens protocollen en bijbehorende hygiënische richtlijnen.

Voorafgaande aan de start zal je een opleiding volgen. Daarna volgt een training on the job. Als beiden succesvol zijn afgerond zal je ingepland worden op de verschillende vaccinatielocaties. Het werkgebied van de GGD Rotterdam-Rijnmond beslaat de volgende gemeenten: Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maassluis, Nissewaard, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Westvoorne. De locaties zijn geopend van 08:00 uur t/m 20:00 uur. Het is dus van belang dat je bereid bent om ook in de avonduren te werken.

Belangrijke mededeling
De functie is per direct beschikbaar. Instroommogelijkheden lopen t/m juni.

Jouw talent

Voor deze functie is het belangrijk dat je minimaal 24 uur (3 dagen) per week beschikbaar bent. Waarvan minimaal één weekenddag. En verder:

  • Volg je op dit moment de opleiding Geneeskunde of hbo-v (of je hebt deze afgerond)

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband tot eind december '21
  • Een minimaal bruto uurloon vanaf €15,22
  • Reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Een uitgebreide training zodat je veilig kunt werken
  • Een eigen talentmanager waar je terecht kunt met al jouw vragen
  • De mogelijkheid om jouw steentje bij te dragen aan het bestrijden van Corona

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.