Parttime medewerker vaccinatie – GGD Rijnmond

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 24 - 32 uur
Opleidingsniveau MBO
Locatie Rotterdam

Jouw uitdaging

De vaccinaties zijn inmiddels aangekomen in Nederland, klaar om gebruikt te worden. Volgens strikte en hygiënische protocollen dienen de vaccinaties bij patiënten ingebracht te worden. Dit gebeurt intramusculair in de bovenarmspier. Om deze vaccinaties uit te voeren zijn we op zoek naar ervaren medewerkers uit de gezondheidszorg. Dus ben jij momenteel al werkzaam in de gezondheidszorg en wil je graag je steentje bijdragen aan het bestrijden van het Corona-virus? Lees dan snel verder!

Een impactvolle parttime baan!
In deze functie is het belangrijk dat je secuur te werk gaat, mensen op hun gemak weet te stellen en kan werken volgens protocollen en bijbehorende hygiënische richtlijnen. Voorafgaande aan de start worden al deze protocollen uitgelegd in een korte e-learning, waarna je wordt ingewerkt op één van de locaties. Als beide succesvol zijn afgerond zal je ingepland worden op de verschillende vaccinatielocaties. De locaties zijn geopend van 08:00 uur t/m 20:00 uur. Het is dus van belang dat je bereid bent om ook in de avonduren te werken.

Het werkgebied van de GGD Rotterdam-Rijnmond beslaat de volgende gemeenten: Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maassluis, Nissewaard, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Westvoorne.

Goed om te weten
De functie is per direct beschikbaar. Instroommogelijkheden lopen door t/m juni. Ben je dus niet per direct beschikbaar, maar heb je wel interesse? Ook dan zien we graag jouw belangstelling tegemoet.

Jouw talent

Voor deze functie is het belangrijk dat je minimaal 24 uur (3 dagen) per week beschikbaar bent. Waarvan minimaal één weekenddag. En verder:

  • Heb je ervaring met intramusculair injecteren opgedaan in de afgelopen 5 jaar
  • Ben je gewend om te werken volgens strikte protocollen en richtlijnen
  • Je bent bereid op meerdere locaties te werken
  • Heb je één van de volgende studies afgerond: (dier)geneeskunde, hbo-v, mbo-v of doktersassistente

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband tot eind december '21
  • Een minimaal bruto uurloon vanaf €15,22
  • Reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Een uitgebreide training zodat je veilig kunt werken
  • Een eigen talentmanager waar je terecht kunt met al jouw vragen
  • De mogelijkheid om jouw steentje bij te dragen aan het bestrijden van Corona

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.