Bijbaan als medewerker medicatie digitalisatie

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Hoogeveen

Jouw uitdaging

Heb jij kennis van medicijnen en vind je het daarnaast ook leuk om administratieve werkzaamheden op te pakken? Lees dan snel verder, want dan is dit de perfecte (bij)baan!

Wat ga je doen?
Per 4 maart start het ‘’Project Nexus’’ bij Treant Zorggroep in het Bethesda Ziekenhuis te Hoogeveen. Dit is een project waarbij het uitschrijven en bijhouden van medicatie gedigitaliseerd wordt. De werkzaamheden zijn administratief van aard, maar de juiste medicijnkennis mag zeker niet ontbreken! Dit is dan ook bij uitstek een (bij)baan die goed gecombineerd kan worden met een studie als doktersassistent, apothekersassistent, mbo-v, hbo-v, farmacie of geneeskunde (mocht je afgestudeerd zijn in één van deze richtingen dan word je natuurlijk ook van harte uitgenodigd om te solliciteren). Voor je aan de slag gaat zal je 'on the job' getraind worden, zodat jij precies weet wat je moet doen. De werkzaamheden zullen verricht worden vanuit het Bethesda Ziekenhuis in Hoogeveen. De diensten zijn van 08:00 t/m 17:00 hierdoor maak je in korte tijd veel uren en verdien je een bovengemiddeld salaris!

Solliciteren?
Heb je interesse in deze betekenisvolle flexibele baan? Ontstijg jezelf! Begin nu! Reageer via bovenstaand formulier!
Mocht je toch nog vragen hebben kan je altijd terecht bij Bert van der Veen (recruiter) via bert.vanderveen@aethon.nl of via 06 11078972 (bellen of whatsapp).

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het Coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. Daarom voeren wij (kennismakings)gesprekken volledig digitaal. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Het Bethesda Ziekenhuis is goed bereikbaar vanuit steden als: Assen, Emmen, Groningen en Zwolle.

Jouw talent

Voor deze functie is het belangrijk dat je minimaal 2 dagen per week beschikbaar bent. En verder:

  • Heb je affiniteit met administratieve werkzaamheden
  • Ben je minimaal voor 2 maanden beschikbaar
  • Volg je één van de volgende studies: mbo-v, hbo-v, farmacie, verloskunde, geneeskunde, apothekersassistent of doktersassistent (harde eis). Volg je de studie apothekersassistent dan is het een eis dat je minimaal in je 2e leerjaar zit. Voor doktersassistent moet je minimaal in je 3e leerjaar zitten. Als je één van deze studies hebt afgerond word je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk contract
  • De mogelijkheid om zelf je diensten in te plannen. Lekker flexibel!
  • Een salaris van minimaal €11,56 bruto per uur
  • Een reiskostenvergoeding
  • Je eigen Talentmanager vanuit Aethon waarbij je terecht kunt met al je vragen
  • De mogelijkheid om je professionele netwerk uit te bouwen en relevante werkervaring op te doen

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.