Bijbaan in de thuiszorg – WZH

Uurloon € 11,90
Locatie Den Haag
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Wil jij al tijdens je zorgstudie concreet iets betekenen in de thuiszorg? Dit in een interessante en leerzame bijbaan met een vast aantal betaalde uren per maand? Dan past deze bijbaan in de thuiszorg bij WoonzorgCentra Haaglanden (WZH) in Den Haag perfect bij jou!

Trainingen en een vast contactpersoon
Natuurlijk heb je al de nodige kennis van de zorg, maar bij Aethon helpen we je nog eens extra om goed voorbereid aan de slag te gaan in de thuiszorg bij onze opdrachtgever WZH. In deze bijbaan in de thuiszorg start je dan ook met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een interessante training waarin je leert bepaalde verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Denk hierbij aan subcutaan injecteren, insuline toedienen, zwachtelen en polsslag en tensie meten. Daarna ga je in een wijkteam bij WZH aan het werk. Als je hier begint, word je onder goede begeleiding in 3-5 diensten ingewerkt. Zo maak je op een goede manier kennis met je collega’s, de cliënten en je werkzaamheden. Tegelijkertijd help je ouderen in jouw wijk. Naast onze training en de begeleiding in je werk, houden we ook jouw ontwikkeling in de gaten. Je krijgt een vast contactpersoon bij Aethon, waarmee jij je voortgang bespreekt en je carrièrepad uitstippelt binnen de zorg. Daarmee is deze bijbaan in de thuiszorg voor jou de ideale manier om te bouwen aan je toekomst in de zorgpraktijk.

Werken in de thuiszorg bij WZH
Het is belangrijk dat je voor deze bijbaan in de thuiszorg bij WZH al enige praktische ervaring hebt opgedaan in de zorg. Bijvoorbeeld door een zorgstage die je hebt gelopen, of door werkervaring in de zorg die je al hebt opgedaan tijdens je studie. Met je kennis en ervaring ga je aan het werk in de thuiszorg in Den Haag. Hier kom je terecht in een van de wijkteams die WZH in deze mooie stad heeft. Je gaat werken in een leuk team waarin je samen met ervaren verpleegkundigen, verzorgenden en artsen thuiszorg verleent aan ouderen in de wijk. Je bent onderdeel van het team, maar je bezoekt jouw cliënten zelfstandig. Je helpt cliënten op basis van een vooraf opgesteld zorgplan. Zorg op maat waar een cliënt het beste mee geholpen is. Je hebt de vrijheid om zelf de zorg zo goed mogelijk in te regelen. Al snel zul je merken, dat je met veel van de cliënten een hechte band opbouwt. Dit geeft je veel voldoening in je werk en je kunt zo echt veel betekenen voor ouderen in de wijk. Mooi toch?

Je wordt zoveel mogelijk aan één wijk gekoppeld en jouw diensttijden liggen tussen 07:00 uur 's morgens en 23:00 uur 's avonds in diensten van 5 tot 8 uur.

Jouw talent

Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar je maakt ook graag deel uit van een leuk team. Verder heb je al enige ervaring in de zorg door bijvoorbeeld eerder werk of door een afgeronde zorgstage tijdens jouw mbo-v of hbo-zorgopleiding. Heb je nog geen werk/stage-ervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • Een zorggerelateerde studie volgt (of hebt afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding.
  • Een passie hebt voor de (ouderen)zorg

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw CV. Daarnaast bieden we je:

  • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto uurloon van €11,56
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
  • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Is dit de ideale bijbaan voor jou?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Nigel via nigel.miguel@aethon.nl of telefonisch via 06 1188 6075 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.