Recruiter Projectteam

Dienstverband Tijdelijk contract
Aantal uren per week 32 - 40 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Nederland

Let op: deze vacature is reeds vervuld. Bekijk alle actieve vacatures

Jouw uitdaging

Wil jij in deze coronacrisis jouw steentje bijdragen? Krijg jij energie van het vinden, binden en boeien van talenten? Heb je al ervaring en wil je je graag ontwikkelen tot een professionele recruiter bij een van de meest succesvolle arbeidsbemiddelaars van Nederland? Heb je een commerciële drive en ben je resultaatgericht? Sluit je dan aan bij het Projectteam van Aethon!

Oké.. en wat ga ik dan doen?
Als Recruiter in ons Projecteam ben jij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe flexmedewerkers voor verschillende projecten in Nederland, waarbij de focus nu ligt op projecten rondom testen en vaccineren. Later ga je je ook bezighouden met andere projecten. Je zet grootschalige campagnes op in samenwerking met andere collega’s. Je draagt verantwoordelijkheid voor kwalitatieve en kwantitatieve instroom van bijvoorbeeld: bemonsteraars, teststraat medewerkers, vaccinatie medewerkers, laboratorium medewerkers, administratief medewerkers en coördinatoren. Jij maakt samen met jouw collega’s voor onze opdrachtgevers écht het verschil!

Ons Projectteam
Het Projectteam is een landelijk opererend team binnen Aethon. Projecten worden door ons projectteam opgepakt wanneer zij tijdelijk zijn en/of een andere dienstverlening, andere profielen of operatie vraagt. Alles wat je aandacht geeft groeit en daarmee behalen we mooie resultaten voor Aethon en onze opdrachtgevers. Het team werkt online en daarom is jouw woonplaats niet van toepassing. Je werkt, net als andere collega’s, thuis. Wanneer het weer kan werk je vanuit een van onze regionale kantoren.

Jouw talent

Je bent iemand die enthousiast is over het recruitmentvak en hierin graag wil doorgroeien. Je bent authentiek, kan je goed inleven in onze doelgroep, bent niet bang voor targets en regelt het gewoon vaak nét even anders: origineler, slimmer en effectiever. Daarnaast:

  • Ben je iemand met hbo werk- en denkniveau;
  • Heb je al wat werkervaring opgedaan in een commerciële omgeving, bij voorkeur in het recruitmentvak;
  • Ben je authentiek en kun je je goed inleven in onze doelgroep;
  • Draag jij graag de verantwoordelijkheid;
  • Heb je een hoog energieniveau en wil je iedere dag beter worden in je vak.

Wij bieden jou

  • Een fulltime functie met een contract voor bepaalde tijd;
  • Prima overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een iPhone, laptop, en een moderne pensioenregeling;
  • Deelname aan het Aethon Interne Opleidingstraject (de Aecademy) dat je opleidt tot een volwaardige vak volwassen professional;
  • Een fantastische werkplek bij een snelgroeiend, jong & ambitieus bedrijf.


Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Aethon is constant in beweging. Kan jij niet wachten om mee te gaan in deze beweging en om samen met ons het verschil te maken? Zie je het wel zitten om écht het verschil te maken in ons projectteam? Ontstijg jezelf! Begin nu! en Solliciteer. Na je sollicitatie, nemen we contact op voor een eerste kennismaking. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met onze corporate recruiter, Jeroen Duinhouwer (per mail: jeroen.duinhouwer@aethon.nl of telefonisch via 088-0351500).

Over Aethon

Met twee sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.