Bijbaan medewerker ouderenzorg – ZGAO

Locatie Amsterdam Zuidoost
Opleidingsniveau MBO

Jouw uitdaging

Tijdens of net na je studie aan de slag binnen de ouderenzorg? Met deze flexibel in te plannen baan in Amsterdam-Oost geef jij een kickstart aan jouw zorgcarrière!

De ouderenzorg in Amsterdam-Oost
Als medewerker zorg bied jij ouderen de helpende hand. Zo ondersteun je hen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen, zoals wassen, aan- en uitkleden en eten en drinken. Je bent een aanspreekpunt voor de ouderen. Ze vinden het altijd erg prettig als jij er weer bent. Naast de zorg die je verleend zorg je dus ook voor de broodnodige, leuke en warme gesprekken. Hierdoor kijken ze elke dag weer uit naar de komst van jou of jouw collega's.

Voor aanvang van jouw dienstverband krijg je de training Basiszorg & Medicatie. Na het goed afronden van deze training ontvang je een certificaat. Hiermee toon je aan dat je bekwaam bent voor het uitvoeren van eerder genoemde handelingen. Altijd leuk om te vermelden op je cv! Vervolgens word jij jouw eerste diensten ingewerkt door een zorgtrainer van Aethon.

Zorggroep Amsterdam-Oost
Zorggroep Amsterdam-Oost telt zo'n 600 medewerkers en vrijwilligers en twee locaties in Amsterdam-Oost: Het Flevohuis en De Open Hof. Bij beide locaties tref je meerdere doelgroepen aan waarmee je in aanraking komt. Zo wonen, revalideren en verblijven hier ouderen. Vaak met een breed spectrum aan ziektebeelden. Denk hierbij o.a. aan lichamelijke aandoeningen en dementie. De locaties zijn goed bereikbaar met het OV vanaf Amsterdam Centraal (20 min.) en Utrecht Centraal (30 min.).

De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur

Jouw talent

Jij vindt de kwaliteit van de zorgverlening belangrijk. Dit is dan ook een van de drijfveren achter jouw studiekeuze geweest. Ook ben je empathisch, waardoor je je goed kunt inleven in deze doelgroep. Een goed inlevingsvermogen gaat gepaard met luisteren en communiceren. Je bent een open persoon en laagdrempelig in de omgang. Daarnaast:

 • Volg je een zorgopleiding op mbo-niveau 3 of 4 (bijv. Verzorgende IG of mbo-v) en heb je je zorgstage afgerond
 • Ben je op doordeweekse dagen in de ochtend beschikbaar
 • Vinden we het super leuk als jij openstaat om jezelf te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!

Wij bieden jou

Jij krijgt van Aethon een contract voor een vast aantal uren per maand. Deze uren kan je zelf digitaal inplannen. Hierdoor kan je jouw werktijden flexibel indelen! Wel zo makkelijk als je ook nog rekening moet houden met je studie, sportactiviteiten en/of andere werkzaamheden. Ook bieden we jou:

 • Een salaris van €11,68 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een full-time contract
 • Een talentmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
 • Een startcursus en meerdere cursussen in de toekomst
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  Heb jij interesse in deze parttime baan?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Mike. Je kunt hem bereiken via mike.marselis@aethon.nl of telefonisch via 06-21437504 (bellen of whatsapp).

Wegens het coronavirus is ons sollicitatieproces volledig digitaal.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.