Corona Teststraatmedewerker – Omgeving Zutpen

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau Universitair
Locatie Zutphen

Jouw uitdaging

Wil jij graag helpen bij het bestrijden van het Coronavirus? Bij de GGD kan jij aan de slag als bemonsteraar (Corona-tester) in de autoteststraat! Dus heb jij naast je studie tijd of ben je (net) afgestudeerd? Meld je dan snel aan voor deze parttime functie!

Een maatschappelijke en impactvolle bijbaan
Je hebt als Corona-tester bij de GGD de verantwoordelijk voor het afnemen van coronatesten. Dit doe je door middel van het opvangen van wang- en neusslijm en het registreren van de testgegevens. Het testen gebeurt momenteel op verschillende locaties waar men in de eigen auto wordt getest. Uiteraard word je goed beschermd, zodat jij geen enkel risico loopt. Zo leer je in een korte cursus precies te werken volgens de RIVM richtlijnen en zorgen ze ervoor dat je bekwaam wordt in het uitvoeren van de testen. Hygiënisch en veilig te werk gaan is hierbij zeer essentieel!

Per direct aan de slag
Deze flexibele baan is per direct beschikbaar en zeker interessant als jij ervaring hebt in de zorg. Een zorgopleiding tot helpende, verzorgende of verpleegkundige sluit dan ook perfect aan op deze (bij)baan. Bij deze bijbaan is het mogelijk om zowel overdag (08:00 t/m 16:30) te werken als in de avond (16:30 t/m 21:30).

De locaties zijn goed bereikbaar met de auto vanuit Zwolle, Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

De sollicitatieprocedure verloopt via Aethon, waarna je via Active Living aan de slag gaat.

Jouw talent

Voor deze functie is het belangrijk dat je minimaal 2 dagen per week beschikbaar bent en zowel doordeweeks als in het weekend kan werken. Diensten duren minimaal 7 uur, hierdoor maak je in korte tijd veel uren en verdien je een bovengemiddeld salaris! En verder:

  • Je hebt affiniteit met de zorg, een medische achtergrond is een must
  • Je bent communicatief sterk, kunt mensen goed informeren en werkt secuur
  • Beschik je over eigen vervoer om op de teststraat te komen
  • Ben je minimaal voor twee maanden beschikbaar
  • Je bent bereidt om op verschillende locaties te werken

Wij bieden jou

  • Een contract op oproepbasis
  • De mogelijkheid om zelf je diensten in te plannen. Lekker flexibel!
  • Een salaris van minimaal €12,50 bruto per uur
  • Reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Een uitgebreide training zodat je veilig kunt werken

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.