Bijbaan in het ziekenhuis regio Utrecht

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau Universitair
Locatie Nieuwegein

Jouw uitdaging

Wil jij direct na jouw zorgstage relevante werkervaring opdoen? Jouw passie uitoefenen en zien en gezien worden in het ziekenhuis? Dan bieden wij jou de ideale kans in een ziekenhuis in Nieuwegein en Leidsche Rijn!

Ondersteuning bieden op de Dialyse-afdeling
Op de dialyse-afdeling komen de patiënten in twee shifts per dag voor de behandeling van de nieren. Goed werkende nieren zijn van levensbelang. Soms werken de nieren minder goed of helemaal niet meer. In dat geval moet de functie van de nieren (gedeeltelijk) worden overgenomen. Het bloed in ons lichaam moet dan kunstmatig gezuiverd worden. Dit heet dialyseren. Hierbij kun jij de verpleging ondersteunen bij de praktische zaken, denk hierbij aan het klaarzetten van de spullen, bijvullen van het benodigde materiaal en het begeleiden van de patiënten. Diensttijden op de dialyse-afdeling zijn in de middag (12.00-16.00 uur) en avond (17.30-21.30 uur).

Jouw talent

  • Je studeert Geneeskunde of HBO Verpleegkunde
  • Je bent flexibel, secuur en niet vies van hard werken
  • Je voelt je als een vis in het water in het ziekenhuis

Wij bieden jou

Bij Aethon draait alles om talent. We dagen uit, leiden op en coachen je op weg naar een mooie carrière. Hoe mooi wil je het hebben?

  • Een top salaris van €11,47 (excl. ORT)
  • Een afwisselende en uitdagende functie in het ziekenhuis
  • Dé kans om je netwerk in de zorg uit te breiden en te werken aan jouw cv

​- Flexibiliteit, waardoor de functie goed te combineren is met jouw studie en drukke sociale agenda

Kom jij werken bij Aethon en bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein?
Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op het moment dat het jou uitkomt!

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Thomas via thomas.boots@aethon.nl of telefonisch via 06 1188 6075 (bellen of whatsappen).

Belangrijke update We nemen de maatregelen tegen het Coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.