Basisarts Ouderengeneeskunde Parttime

Dienstverband Detachering / interim / zzp
Aantal uren per week 32 - 40 uur
Opleidingsniveau Universitair
Locatie Den Haag

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid? Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het medisch beleid binnen een zorgorganisatie? En ben je bereid om in de regio Zuid Holland aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Basisarts ben jij een kei in het coördineren van de uitvoering van het medische deel van het zorg-/behandelplan. Je consulteert je andere hulpverleners en je brengt in overleg met de specialist ouderengeneeskunde behandel-, verpleeg- en zorgbehoeften in kaart. Ook geef je cliënten en familie informatie over de medische toestand en het doel van de behandeling van de cliënt. Tenslotte verzorg je theoretische en praktische training van relevante vaardigheden aan je collega’s Verzorgenden en Verpleegkundigen. Dit doe je door onder andere het geven van klinische lessen.

De organisatie waar je komt te werken bevindt zich in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en het Westland. Het betreft een veelzijdige en innovatieve zorgorganisatie voor ouderen met 25 verpleeghuizen en woonzorgcentra, Thuiszorg en diverse gespecialiseerde voorzieningen zoals revalidatie- en behandelcentra, palliatieve zorgafdelingen en zorgboerderijen.

Jouw talent

Jij bent een vakbekwame Basisarts (ANIOS) die analytisch is, goed kan luisteren en resultaatgericht te werk gaat. Daarnaast heb jij:

  • Een diploma geneeskunde
  • Een registratie als Basisarts
  • Affiniteit met de ouderengeneeskunde
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Een rijbewijs B en bij voorkeur een auto

Wij bieden jou

Een inspirerende werkplek waarbij jij onderdeel wordt van een groot en toegewijd team van specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen en verpleegkundig specialisten. Daarnaast krijg jij:

  • Een bruto salaris tussen de € 3.707,64 en € 5.584,67 (op basis van 36 uur conform VVT CAO) exclusief ORT
  • Een vaste baan (parttime) voor 32-36 uur in de week
  • Een opleidingsbudget afgestemd op jouw wensen
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  • Toegang tot onze Aecademy zodat jouw handelingen en kennis altijd up to date blijven


Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Bel of app dan met Deniece Reid op 06-11453565 of mail naar deniece.reid@samenprofessionals.nl

Over Aethon

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.