Ondersteunend medewerker vaccinatie

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 16 - 24 uur
Opleidingsniveau Universitair
Locatie Breda

Let op: deze vacature is reeds vervuld. Bekijk alle actieve vacatures

Jouw uitdaging

Help jij mee om het corona-virus te bestrijden? Wij zijn op zoek naar ondersteuners/optrekkers voor de GGD West Brabant. In 2021 wordt de Nederlandse bevolking massaal ingeënt tegen COVID19. Dus ook in Breda, Etten-Leur en Roosendaal. Samen met de vaccinateur ga je aan de slag om de Nederlandse bevolking te vaccineren. Als optrekker prepareer je de vaccinaties, zodat de vaccinateur de patiënt kan vaccineren.

Een maatschappelijke en impactvolle bijbaan
De vaccinaties zijn inmiddels aangekomen in Nederland, klaar om gebruikt te worden. Volgens strikte en hygiënische protocollen dienen de vaccinaties bij patiënten ingebracht te worden. Dit gebeurt intramusculair in de bovenarmspier. Hierin ondersteun jij de vaccinateur. Je gaat secuur te werk, weet mensen op hun gemak te stellen en kan werken volgens protocollen en bijbehorende hygiënische richtlijnen.

Per direct aan de slag
Deze flexibele baan is per direct beschikbaar en zeker interessant als jij ervaring hebt in de zorg. Afgeronde mbo-4 opleiding met medische achtergrond of hoger sluit perfect aan op deze (bij)baan.

Jouw talent

Voor deze functie is het belangrijk dat je minimaal 3 dagen per week beschikbaar bent voor een periode van minstens 3 maanden. Ook ben je zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. Hierdoor maak je in korte tijd veel uren en verdien je een bovengemiddeld salaris!
En verder:

  • Heb je een zorg gerelateerde achtergrond en/of diploma
  • Ben je stressbestendig en sta je stevig in je schoenen
  • Ben je empathisch en kun je mensen op hun gemak stellen
  • Ben je gewend om te werken volgens strikte protocollen en richtlijnen

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband
  • De mogelijkheid om zelf je diensten in te plannen. Lekker flexibel!
  • Een salaris van minimaal €12,40 bruto per uur
  • Reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Een uitgebreide training zodat je veilig kunt werken
  • Een eigen talent manager waar je terecht kunt met al jouw vragen

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.