Bijbaan in de gezondheidszorg – Hoogeveen

Uurloon € 11,90
Locatie Hoogeveen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Draag bij om iets moois te maken van de oude dag van ouderen bij de Westerkim door als studentzorgverlener aan de slag te gaan! Een goedbetaalde flexibele bijbaan? Check. Betekenisvol werk? Check!

Jouw eerdere ervaring telt
Binnen jouw rol ga je aan de slag met adl basiszorg en verpleegtechnische vaardigheden. Om tot dit punt te komen krijg je voor aanvang van jouw dienstverband de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Hierop volgend krijg je van ons een waardevol certificaat. Volgens ga je o.a. aan de slag met adl werkzaamheden, bloedsuiker prikken, insuline toedienen, subcutaan injecteren en polsslag en tensie meten.

Maar dat niet alleen! Als Student Zorgverlener ondersteun jij hulpbehoevende ouderen met de algemene dagelijkse levensverrichtingen. Als een cliënt niet zelf uit bed kan komen of zichzelf niet kan douchen of aan- en uitkleden, dan ben jij degene die hierbij ondersteuning wil bieden. Jouw extra inzet en aandacht maken het verschil. Het kan een dag maken of breken.

Daarbovenop mag je ook medicatie uitdelen. Veel handelingen, geen dag is hetzelfde! Samen met jou zorgen we ervoor dat de ouderen een topdag hebben en jouw zorgcarrière in stroomversnelling gaat!

Thuis bij de Westerkim
De Westerkim is een zelfstandig woonzorgcentrum in Hoogeveen. In het huis wonen 140 ouderen in een kleinschalige en huiselijke omgeving. Ook bieden zij zorg bij mensen thuis en dagbesteding. Bij de Westerkim werken 180 vrijwilligers en ruim 300 medewerkers in diverse functies: van verpleegkundigen en verzorgenden tot huishoudelijke medewerkers, beleidsadviseurs en planners.

In het huis vormt het zorgteam als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers samen de Westerkim familie. Dit betekent dat ze vanuit naastenliefde om elkaar geven, aan elkaar denken en voor elkaar zorgen. Daarbij ondersteunen medewerkers en vrijwilligers de bewoners om zoveel mogelijk de regie over hun leven te houden.

Als Student Zorgverlener ondersteun je de bewoners om ondanks hun lichamelijke beperking, ouderdom of dementie een goed leven te leiden. Een leven waarin zij een zinvolle dag invulling ervaren en zich opgenomen voelen in de Westerkim familie.

Jouw talent

De best mogelijke zorg verlenen. Dat is jouw talent, dat is jouw passie. Je krijgt dan ook energie van het helpen van mensen en kan goed zelfstandig werken. Maar als je toch met vragen zit tijdens je werk durf je deze ook te stellen door contact te zoeken met collega's. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Op dit moment de opleiding Verzorgende IG (mbo3), Verpleegkunde (mbo – hbo), Geneeskunde of een andere zorg gerelateerde opleiding volgt. Als je in het bezit bent van zo’n diploma nodigen we je uiteraard ook uit om te solliciteren.
 • Eerder (stage)ervaring hebt opgedaan met adl handelingen.
Let op: bovenstaande punten zijn een vereiste voor de functie!

Wij bieden jou

 • Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een goed salaris van €11,90 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur.
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je
Let op!
Het is momenteel niet mogelijk om deze bijbaan te combineren met een andere bijbaan/stage

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.