Klantmanager werk en inkomen

Dienstverband Mogelijk vast contract (tijdelijk met uitzicht op vast)
Aantal uren per week 32 - 40 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Zwolle

Let op: deze vacature is reeds vervuld. Bekijk alle actieve vacatures

Jouw uitdaging

Voor een gemeenten in Overijssel en Drenthe zijn wij op zoek naar een (integraal) klantmanager. Het gaat om fulltime functies waarbij flexibiliteit wordt verwacht in jouw werkzaamheden. Je zal je namelijk bezig houden met zowel doel- als rechtmatigheid werkzaamheden.

Je zult je bezig houden met het beheren van een caseloads van bijstandsklanten op het gebied van doel- of rechtmatigheid. Het is daarom van belang dat jij stevig in jouw schoenen staat, niet iedereen zal het eens zijn met de uitkomst van jouw oordeel. Daarnaast voer je rechtmatigheidsonderzoeken uit, verwerkt beëindigingen, mutaties en beoordeelt en besluit over maatregelen en boetes. Voor jou zijn er geen geheimen wat betreft participatiemogelijkheden voor de klanten en welke stappen er genomen moeten worden om bij de stip aan de horizon te komen.

Voel jij je thuis in het uitvoeren van deze taken? Wil jij werken op een ambitieuze afdeling? Ga jij ervoor zorgen dat zo min mogelijk mensen belanden bij de schuldhulpverlening en zij kunnen meedraaien in de samenleving? Reageer dan snel!

Jouw talent

Integraal consulent voer je natuurlijk uit met passie en kunde. Herken jij jezelf in de volgende punten?

 • Jij bent 32 - 36 uur per week beschikbaar verdeeld over 4 of 5 werkdagen;
 • Jij hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als integraal klantmanager in de afgelopen 5 jaar;
 • Jij hebt actuele kennis van de Participatiewet;
 • Jij hebt een HBO diploma op zak;
 • Jij kan werken met gemeentelijke systemen zoals Suite, socrates of civision;
 • Jij kan snel schakelen en houdt van een uitdaging.

Wij bieden jou

 • Een mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen door middel van een persoonlijk opleidingsprogramma;
 • Een salaris in CAO gemeenten schaal 9, trede op basis van ervaring;
 • Vast werk en een tijdelijk contract/ tijdelijk dienstverband met optie tot verlenging;
 • Een fulltime baan bij een gemeente die hart voor de stad heeft;
 • Een betrokken contactpersoon die altijd tijd heeft voor een kopje koffie.

Over Aethon

Je komt via Aethon te werken bij een gemeente. Je zult zien dat elke gemeente anders werkt en zijn eigen charmes heeft. Deze charmes kun jij via Aethon ervaren: Jobhoppen zonder het gedoe van compleet weer opnieuw te beginnen met solliciteren! Daarnaast krijg je via ons opleidingsinstituut, de Aethon Academy, de mogelijkheid om via diverse opleidingen je groeiambities waar te maken.

Wij leren jou eerst graag kennen als persoon zodat wij de juiste match kunnen maken. Vervolgens kom je bij Aethon in dienst op basis van detachering. Aethon verbindt professionals zoals jij aan de beste carrières binnen onder andere het Sociaal Domein. We zorgen er daarna samen voor dat je elke dag met een glimlach aan het werk kunt gaan! De gemeenten zijn prima te bereiken vanaf Zwolle, Assen en Almelo