Bijbaan medewerker thuiszorg – Aafje Drechtsteden

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week < 08 uur
Opleidingsniveau MBO
Locatie Dordrecht

Jouw uitdaging

Praktijkervaring opdoen tijdens of na je zorgstudie bij één van de grootste zorginstellingen in de regio Drechtsteden betekent dat jij een kijkje kan nemen in een professionele (thuis)zorgorganisatie. Hierdoor leer je niet alleen omgaan met cliënten en de meest voorkomende handelingen, maar doe je ook kennis op over het reilen en zeilen binnen een zorgorganisatie! Lees snel verder.

De kickstart van jouw carriere in de zorg
Je komt in dienst bij Aethon en gaat werken bij Aafje Thuiszorg in de regio Drechtsteden (Dordrecht, Zwijndrecht en/of Hendrik-Ido-Ambacht). In een team van Verpleegkundigen, Verzorgenden, Fysiotherapeuten en Basisartsen ben je verantwoordelijk voor de zorg en welzijn van ouderen in de wijk. Om zeker te zijn dat jij goed beslagen ten ijs komt krijg je voor aanvang van jouw dienstverband de training Basiszorg & Medicatie. Hierin leer je alle handelingen die nodig zijn om succesvol te zijn in jouw functie. Denk hierbij aan ADL-handelingen (bijv. wassen en aan- en uitkleden), het gebruik van tilliften en het toedienen van medicatie. Ook heb je regelmatig contact met jouw contactpersoon bij Aethon, een Talent Manager. Samen bespreken jullie jouw voortgang, successen en wensen. Zo kijken we continue naar jouw ambities en streven we ernaar jouw werk continue uitdagend te houden!

Aafje Thuiszorg in de regio Rijnmond
Ouderenorganisatie Aafje is één van de grootste spelers in de regio Rijnmond. Zo telt de organisatie alleen al 54 verschillende wijkteams waarin jouw ondersteuning en kennis meer dan welkom is. Jouw functie richt zich op het opstarten van de dag en het afsluiten van de dag bij cliënten. Diensten bij Aafje zijn dus voornamelijk 's morgens (vanaf 07:00 uur) en 's avonds (tot 23:00 uur). Eén voordeel: je hebt de rest van de dag nog alle ruimte voor andere activiteiten! Ben je woonachtig in de regio, dan is de functie goed uit te voeren met de fiets. Woon je buiten de Drechtsteden is een rijbewijs en eigen vervoer een pré.

Jouw talent

Je helpt graag mensen, je kunt goed zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen en durft je grenzen aan te geven. En verder:

 • Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding (ADL zorgstage afgerond).
 • Heb je al enige ervaring door bijv. een zorgstage of een eerdere (bij)baan
 • Ben je beschikbaar voor een samen afgesproken aantal uren per maand
 • Heb je een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
 • Ben je afwisselend beschikbaar doordeweeks en in het weekend ('s morgens en/of 's avonds)

Wij bieden jou

Een bijbaan waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je toekomstige loopbaan in de (thuis)zorg. Zo bieden we je naast onderstaande voorwaarden ook de mogelijkheid aan om ervaring op te doen bij andere zorginstellingen. Daarnaast krijg je:

 • Een dienstverband bij Aethon met een vast aantal uren per maand
 • Een salaris van €11,34 per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer je werkt
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen


Ga jij samen met ons voor het allerbeste resultaat?
Laat dan direct je gegevens achter! Je ontvangt na het achterlaten van jouw gegevens een korte vragenlijst (invullen duurt max. 1 minuut). Na het beantwoorden van deze vragen kunnen we jouw reactie definitief verwerken en maken we graag kennis met je!

Heb je toch nog vragen? Dan kan je altijd terecht bij onze recruiter Claire via claire.habets@aethon.nl of via 06-11220294 (bellen of whatsappen).

Wegens het coronavirus is ons sollicitatieproces volledig digitaal.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.