Bijbaan in de zorg

Uurloon € 13,27
Locatie Nederland
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Heb jij eerder ervaring opgedaan in de (ouderen)zorg door bijvoorbeeld een zorgstage of bijbaan? En heb je daarnaast al praktische ervaring op het gebied van ADL-handelingen? Dan zijn wij en onze opdrachtgevers op zoek naar jou.

Parttime, flexibel en leerzaam
Jij hebt je eerder met volle overtuiging ingeschreven voor een zorgopleiding en hebt de afgelopen periode bevestigt gekregen dat deze opleiding voor jou de juiste is. Hoogtijd om dan ook een passende bijbaan te vinden die volledig hierop aansluit! Bij Aethon kan jij parttime en flexibel aan de slag in de ouderenzorg. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je werkt. Ook helpen we je met het opstarten bij (één van) onze opdrachtgevers. Voor aanvang krijg je namelijk een korte training om al jouw kennis en kunde te toetsen op het gebied van ADL-handelingen en verpleegtechnische vaardigheden. Hierdoor ga jij goed voorbereid aan de slag!

Aethon en de ouderenzorg
Werken bij Aethon betekent dat jij bij veel opdrachtgevers in de ouderenzorg aan de slag kan in de regio noordoost Nederland. Binnen de ouderenzorg krijg je te maken met verschillende ziektebeelden, cliënten en collega's. Hierdoor doe je in korte tijd veel praktijkervaring op! Ook als jij een theoretische onderlegde studie volgt is het interessant om de handen uit de mouwen te steken. Je leert hierdoor al tijdens je studie hoe een zorgorganisatie in elkaar steekt en waar jij in jouw latere rol dus rekening mee moet houden.

Werktijden: Flexibel tussen 07:00 en 23:30 uur
Werkdagen: Maandag t/m zondag
Locaties: Groningen, Leeuwarden, Winterswijk, Apeldoorn, Deventer en Zwolle

Jouw talent

Voor deze (bij)baan in de ouderenzorg is het belangrijk dat jij een zorg-gerelateerde studie volgt of hebt afgerond én ervaring hebt met ADL-handelingen. Dit kan uiteenlopen van een praktische zorgstudie (minimaal mbo niveau 3) zoals Verzorgende IG of Verpleegkunde tot aan de theoretische zorgstudies die raakvlakken hebben met de (ouderen)zorg. Weet je niet zeker of jouw studie aansluit? Maak ook dan je interesse kenbaar via het sollicitatieformulier!

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Zelfstandig en professioneel kan werken
 • Punctueel en sociaal ingesteld bent
 • Flexibel inzetbaar bent. Zowel 's avonds, 's ochtends als in het weekend
 • Een rijbewijs en eigen vervoer hebt. Door de vroege - en late diensten is het openbaar vervoer niet altijd haalbaar

Wij bieden jou

 • Toffe en flexibel in te plannen banen bij onze opdrachtgevers in jouw regio!
 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto salaris van €13,27 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  Ga jij samen met ons voor het allerbeste resultaat?
  Laat dan direct je gegevens achter! Je ontvangt na het achterlaten van jouw gegevens een korte vragenlijst (invullen duurt max. 1 minuut). Na het beantwoorden van deze vragen kunnen we jouw reactie definitief verwerken en maken we graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.