Bijbaan medewerker zorg

Uurloon € 12,63
Locatie Nederland
Opleidingsniveau MBO

Jouw uitdaging

Werken in de zorg en relevante ervaring opdoen terwijl je nog hard bezig bent om je zorgdiploma te behalen? Bij Aethon en haar opdrachtgevers is het mogelijk! Je gaat aan de slag in de ouderenzorg en helpt cliënten met hun dagdagelijkse activiteiten. Een waardevolle en flexibele parttime baan.

De ouderenzorg: Relevant voor zorgstudies op elk niveau
Al tijdens je studie praktische werkervaring opdoen in de ouderenzorg bied jou enorm veel kansen. Volg je een praktische zorgopleiding? Dan leer je al tijdens je studie de belangrijkste handelingen uit het vak en leer je omgaan met verschillende ziektebeelden, collega's en karakters van cliënten. Volg je juist een theoretisch onderlegde studie? Dan kan je deze praktijkervaringen gebruiken om een goed beeld te krijgen van de zorg, de processen en de verschillende disciplines binnen een zorginstelling. In beide gevallen vult het jouw rugzak met relevantie voor na je studie.

Werken in de ouderenzorg
Werken in de ouderenzorg bij een van onze opdrachtgevers betekent vooral praktisch aan de slag. Zo ondersteun je jouw zorgcollega's met de algemeen dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan het wassen, aan- en uitkleden van cliënten, ondersteuning bij het eten en het gebruik maken van actieve en passieve tilliften. Ook word je getraind in het uitdelen en toedienen van medicatie. Voor aanvang van jouw eerste (inwerk)diensten word je getraind door Aethon om al deze handelingen te beheersen. Uiteindelijk kan je aan de slag binnen de somatiek, de thuiszorg, de revalidatie en de psychiatrische ouderenzorg.

Werktijden: flexibel tussen 07:00 en 23:30 uur
Werkdagen: maandag t/m zondag
Locaties: Arnhem, Ede-Wageningen en Wolfheze

Jouw talent

Om te werken in de ouderenzorg is het belangrijk dat jij een zorg-gerelateerde studie volgt of hebt afgerond. Dit kan uiteenlopen van een praktische zorgstudie (minimaal mbo niveau 3) zoals Verzorgende IG of Verpleegkunde tot aan de theoretische zorgstudies die raakvlakken hebben met de (ouderen)zorg. Weet je niet zeker of jouw studie aansluit? Maak ook dan je interesse kenbaar via het sollicitatieformulier!

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Jezelf graag wilt ontwikkelen binnen de (ouderen)zorg
 • Flexibel inzetbaar bent. Zowel 's avonds, 's ochtends als in het weekend

Wij bieden jou

 • Toffe en flexibel in te plannen banen bij onze opdrachtgevers in jouw regio!
 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto salaris van €12,63 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  Ga jij samen met ons voor het allerbeste resultaat?
  Laat dan direct je gegevens achter! Je ontvangt na het achterlaten van jouw gegevens een korte vragenlijst (invullen duurt max. 1 minuut). Na het beantwoorden van deze vragen kunnen we jouw reactie definitief verwerken en maken we graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.